Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko dot. servera i postaci z nią zwiazanej.

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.Mam 1 pytanko,gdzie lepiej grać : Na monolicie lev 30 eq +9 zelak bojowa tygra rib itp + 100kk + buff 30% ( Nie ma ttam nigdy BUSY na servie ) czy lepiej grać od 0 na syriuszu lub na feniksie ?

Chodzi o to ze niema tam Zapelnionego CH ale mam dobre eq...za to na innych sa zapelnione CH ale eq niemam.I sam juz niewiem gdzie grać. Pomóżcie ; )

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

No wiesz...Chodzi mi o to że niema tam wpizdu ludu i to mnie martwi.NIewiem czy później będzie ktos mial eq na wyzszy level.A np na feniksie z tym problemu niema.( Jedyny problem to ze niemam tam eq na start xD)

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Jak już tam masz eq to graj, chociaż tak jak mówisz im mniej osób tym mniej itemków, im rzadsze itemki tym droższe.

Ja bym wybrał serwer na którym jest dużo ludzi.

Opublikowano

To mnie najbardziej martwi ze bede musial wymieniac itemy..No nic jak narazie niema problemów o itemki z hp,dużym śr , umkami czy 5b ; ).Zobaczymy na 65 + ^^.Można close

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...