Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Mw3 esp po update , działa na najnowszej wersji gry!

max666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomek ogarnij sie to BETA3 a jest nowszy beta 4 .. wiec ogarnij sie i nie dawaj ciagle nowego tematu z tym samym -.-

naucz się pisać

beta 4 nie działa na najnowszym patchu mw3

a beta 3 działa...

Opublikowano

Uwaga mój antyvirus (kasperski 2010 oryginalny) przy pobieraniu wyświetlił komunikat o zainfekowanym pliku , dodatkowo jak zobaczyłem skan zauważyłem niepokojącą rzecz :

18179989165937163477.png

, z tego co się orientuje hacki z seri oldschoolhack są w rozszerzeniu .dll dlatego narazie radzę nie pobierać puki sprawa się nie rozstrzygnie

Opublikowano

Tam jest keyloger stracilem konto na steam i na wp. Zbanujcie go bo to oszust!!!

Musze sb nowe mw3 kupić przez tego oszusta!

Opublikowano

User max666 zawiera 6 tematów w koszu , pozatym inne które nie są w koszu są zamknięte z powodu braku skanu , zamykam temat z powodu :

-Zgłoszenie przez 1 user o stracie konta

-Możliwości wystąpienia wirusa w programie mimo skanu (które jednak jest wątpliwy)

-Przeszłości użytkownika (6 tematów w koszu reszta zamknięta z powodu braku skanu)

-Czasu online i postów (mała wiarygodność)

Temat otworze gdy główny moderator cod oceni sytuacje , a twórce tematu proszę o nie tworzenie kolejnych , lub w razie potwierdzeń pisać na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...