Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie a wie ktoś z was ile jeszcze będzie trwała ta inspekcja? :blink: Ja wchodziłem o 9 to serwer był Check i teraz też jest. No ale cóż jestem cierpliwy i poczekać mogę ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Skoro nie piszą nic na stronie głównej to pewnie sprawdzają zabezpieczenia czy coś, nie spodziewajcie się cudów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Miejmy nadzieje ze to zrobią i zeby to tak długo nie trwało pewnie bedzie new update albo client

omg ten ss jest stary co on dodal ze 2 tygodnie juz ma...

Opublikowano
moze skille wprowadza :wub:

jakie skille?! juz wprowadzili skille do 100lvla -.- i ten twoj screen to jak bylo mowione jest przeterminowany... cos robia jak zawsze a ze sa slabszymi programistami niz maja w joymaxie i jest ich mniej niz w joymaxie to bedzie to trwalo dluzej wiec nie placzcie nie robcie z igly widel i czekajcie a nie zaczynacie jak ostatnio.. ze zwyklego uaktualniania zrobili koniec ecsro -.-

Opublikowano

sa do 100lvl spoko ale sie tak nie wymadrzaj nie napisalem ze skille do wiekszego lvl tylko nowe czyli z tego co wiem snow shield debufy i pare innych

Opublikowano

Clienta nowego na pewno nie będzie jakby już mieli coś dodać to wrzucą tylko nowe media pk2 do ściągnięcia

"No sex, go exp"