Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmienić E-maila

PikaczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie czy jest jakiś sposób żebym zmienił sobie e-mail a nie pamiętam pasów do e-maila i sekretna odp mam e-mail na yahoo a do konta do wr znam za odp daje lajki

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Tez mam podobnie, tylko ze mi wlamal sie ktos na maila i pozmianial haslo do niego. Pisalem do G1 aby mi zmienili maila, i czekam na odpowiedz narazie.

@nie mam konta na gmailu tylko na wp.

Opublikowano

Istnieje taka możliwość.

Możesz napisać do nich ticketa, w którym powiesz że zapomniałeś hasła do swojego maila itd oraz że chciałbyś go zmienić.

Jednak musisz w nim napisać jak najwięcej informacji potwierdzających to, że ty jesteś właścicielem tegoż konta. Bez tego ani rusz.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Istnieje taka możliwość.

Możesz napisać do nich ticketa, w którym powiesz że zapomniałeś hasła do swojego maila itd oraz że chciałbyś go zmienić.

Jednak musisz w nim napisać jak najwięcej informacji potwierdzających to, że ty jesteś właścicielem tegoż konta. Bez tego ani rusz.

Tzn ? co mam napisać w tym tickecie że : Jestem Prawdziwym Posiadaczem tego konta itd??

@Down jasne że pamiętam swoje dawne hasła tylko nie znam Kody ESN bo nie zostawiałem sobie je

@2xDown em... a co to jest związane z moim tematem ? :D

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

@hehe nie tylko, to nie takie proste. Najlepiej podaj im jakieś konkretne dowody np jakieś kody ESN, nick, login, hasła jakie używałeś kiedyś (może pamiętasz). Dosłownie wszystko się przyda.

Opublikowano

@REF

Niewiem dlaczego gdy do nich pisze do mi nie odpisują. Podaje nowy mail i nic. Wie ktos oco chodzi ? Maja jakies problemy ? Myslalem ze mi odpisza i zapytaja sie o cos. Bo mam stare haslo, kiedy kupowalem G1, kiedy kupilem retaila, wiec to powinno starczyc. Noi znam odp na stare wycofane pytanie co potzreba bylo dawniej podac. Jak myslicie, wystarczy tyle. I co z tą nieodpowiedzia z ich strony

//Refresh co 24h ! | RaVneS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...