Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xentoria MMORPG 2D

Żehotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wam zaprezentować moją grę MMORPG 2D. Na razie jest to zapowiedź, ponieważ pracuje nad nią (wraz z ekipą) około dwa tygodnie. Nie wiem gdzie miałem napisać ten temat, więc jakoś tak tu napiszę. Fabuła jest opracowana, ale opisy klas, wgl klasy nie są zrobione. Na razie wiadomo, że do wyboru będzie pięć klas, i każda może później szkolić się na wybraną profesję (dwie do wyboru, prawdopodobnie 5 lv). Maksymalny poziom do zdobycia to 100. PvP od 15 lub od 20 poziomu. Możliwe będzie założenie gildii (coś takiego jak w Metinie2). PvP będzie odbywać się na specjalnych arenach. Inne możliwości, to założenie grupy, handel z npc i pomiędzy graczami, możliwe że będzie poruszenie w ośmiu kierunkach, opcje, rozbudowany świat, strona www, ulepszanie przedmiotów, 5 umiejętności dla każdej profesji (dla klasy 1 czyli razem 6 po wybraniu profesji), dużo eventów npc. itp. Gra jest tworzona na silniku Eclipse Origins 2.0, pisana w języku Visual Basic. Niżej fabuła, ekipa i screeny z gry

:)

Fabuła:

W świecie Xentorii celem każdego wojownika jest zdobycie honoru, sławy i wielkiej siły.

Jest kilka dróg które poprowadzą Cię do celu. Twoim największym atutem jest Twój umysł

na drugim miejscu będzie Twoja broń, to ona wyznaczy sprawiedliwość.

Krainy w których żyjesz, od niepamiętnych czasów pogrążone są wojną, i zniszczeniem

Jako młodzieniec musisz obrać swoją drogę. Wszystko zależy od Ciebie!

Ekipa:

Żehotka - Główny Administrator

Chaos - Zastępca Admina

Screeny:

36613304954451691422.jpg

76018095824891346126.jpg

64128536989319154628.jpg

Mapy są tylko testowe... Tak samo jak ten Młot Bibixa Lamusa, od kilku dni robimy już te prawdziwe mapy takie jakie będą w grze, więc tylko czekać na nowe aktualności

;) Wkrótce dodam tutaj link do forum. Myślę, że jakaś część użytkowników doceni dotychczasową pracę. Ciao!

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Jeżeli szukacie testerów to piszcie mógłbym przetestować. Moglibyście także dodać więcej skilli. A ile będzie map?

btw. Też kiedyś bawiłem się tym silnikiem całkiem fajny.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Map jeszcze nie wiadomo, ale raczej będzie bardzo dużo nie małych nie dużych, aby silnik mógł to udźwignąć, myślę, że tyle skilli starczy, tym bardziej, że będzie można je rozwijać ;)

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Jeżeli potrzebujecie jeszcze kogoś od itemów oraz questów to piszcie, umiem też edytować świat gry oraz znam się na technicznej stronie serwerów.

OndteAw.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ekipa się trochę zmniejszyła, i lepiej ;) Pracuje nad stroną gry, wkrótce dodam link ; )

Jeżeli potrzebujecie jeszcze kogoś od itemów oraz questów to piszcie, umiem też edytować świat gry oraz znam się na technicznej stronie serwerów.

A znasz może język Visual Basic?

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...