Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na PL

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj jakoś natchnęło mnie abym zagrał na Metin2 PL. Postanowiłem wybrać serwer Solar i nie wiem jaką postacią najlepiej grać. Wylosowałem, że zrobię Ninje i mam już 5 lvl. Problem w tym, że nie wiem, czy się opłaca grać Ninją. Ninja może lurować i może nabić szybko lvl. Zastanawiam się też czy nie stworzyć Wojownika, lecz jest wielki minus, są drogie KU dla Woja. Szamanem raczej nie chcę grać... Sura też może być. Wybrał bym WP, bo postać ma być do expa. Dobrze by było, abyście udzielili mi własnych zdań: w jakim królestwie grać, jaką postacią, klasą itd itp...

Opublikowano

Na pl nie opłaca się grać, tylko sobie nerwy będziesz szarpał, polecam US miła atmosfera i dużo polaków. Do 20 lvl misje z polowania 90% expa dają.

Opublikowano

Jak hard to tiveria :) Stoi baardzo długo, zero bugów, dużo sklepów na ch2 :D Wielu mówi że na 90lv + zostaje tylko biolog i żmudny exp.. To nie prawda ! Jeżeli masz dobre eq to możesz bawić się na wojnach, pod dt, w m1 itd :P

kuzyk2.png
Opublikowano

jeśli masz siły na długie wbijanie lvla, znoszenie botów, to graj.

ale i tak zależy od Ciebie kim chcesz grać, bo widzisz. jak my ci coś doradzimy, z czego nie będziesz zadowolony to będziesz w kółko zmieniał postać.

nie losuj tak jak ninję. fakt każdy jest dobry, tylko trzeba ogarnąć.

jeśli już coś mam zaproponować to polecam woja body. może i drogie KU, ale dropek do imha i z dropu kasa idzie jak nie wiem. w końcu to nowy serwer i bronie na 30 lvl są na topie.

w dodatku mało osób się tam dobrze rozwinęło przez co poradzisz sobie bodym.

Opublikowano

na PLu oplaca sie grac :P ładnie mozna zarobic

jeszcze teraz te eventy walentynkowe i wielkimi krokami zbliżająca sie wielkacnoc (tez napewno bedzie super event) :P ładnie mozna sie dorobic :))

jesli chesz wbic szybko lvl z małymi kosztami polecam Ci Sure WP

jesli chcesz wbic jeszcze szybciej lvl z o wiele wieszym kosztem polecam Ci ninje na poli :))

wydaje mi sie jednak ze sura predzej zarobisz :)

a co do krolestwa to graj w jinno :PP

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ja wlasnie sie zastanawiam czy nie wrocic na pl kiedys tam gralem jak dopiero wchodzily te boty. atmostfera byla fajna. nie ukrywam tez ze dzieki botom sie duzo wzbogacilem lecz mnie to bawilo. teraz siedze i sie zastanwiam czy jest jaki kolwiek sens zaczynania od nowa gry w metina :D

Dzialaja jakies fishboty , multihacki na ktorych exp bylby szybszy znacznie?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...