Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Balmora

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D Mógłby ktoś podać link do tematu na jakimś forum gdzie jest opisany serwer Balmora ? Słyszałem że fajny hardzik ale zanim zagram chciałbym uzyskać jakieś info o serwerze np. jak z misjami, biologiem, koniem itp, oczywiście daje like za podanie linku :)

kuzyk2.png
Opublikowano

Thx ale nie dowiedziałem się nic o koniu po za tym że nie ma go na start :/ Napisze ktoś czy konia się dostaję później, jak zrobić boja, co ile lv konia, i czy boj jest w is i za ile ?

kuzyk2.png
Opublikowano

A jak sam chcę zrobić to ile łuczników na konia/boja/militara ? I teraz mam jeszcze jeden problem, wszedłem na stronę Balmory i zarejestrowałem się, wchodzę na maila żeby potwierdzić rejestracje i gdy klikam link który otrzymałem otwiera się nowa karta w google chrome i długo się ładuje po czym wyskakuję błąd i piszę: Połączenie zostało zresetowane. Wie ktoś o co chodzi ? Dodam że strona Balmory też dłużej niż normalnie się ładowała i gdy klikałem rejestracje również trwało to dłużej :( Proszę o szybką pomoc.

kuzyk2.png
Opublikowano

Stronka Balmory czasem nie działa, bo ddosują -,- Misji na konia się nie opłaca robić, lepiej zarobić na boja, a do 30 będziesz mieć z misji i dropu 60kk+.

Opublikowano

strona działa wejdz na forum tego serwa tam masz opisane czzego nie działa bo po prostu zmienili adresy dns

a na boja tak jak na pl jest misja

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...