Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Nasz rodak ma kłopoty!

Haha mozna sie tylko poplakac w takim wypadku, koleś opisał, że ma problem z questem i ostatni stage questu wyglada następująco: Zabij Adintum ktory jest ostatnim bosem.

Przed tym musiał pokonać chyba 7 bosów rozmieszczonych w komnacie Fire i ICe.

Mało tego, spędził ok. 8 godzin szukajac pantery, niewytrzymał i sprawdził a na www.

Niestety admin odpowiedzial mu najpierw, ze to wina "Peta" i zeby spróbował quest od początku. Sam jednak nawet nie sprawdził od jakiego levela quest jest i odrzucenie questa jest jednoznaczne z utratą ukończenia questa (quest można wziąść od 38 do 42 lvl ale mozna go ukończyć nawet po 70lvlu).

Ogólnie trole piszą, żeby najpierw zaczął bić pierwsze bosy a pozniej go szukal :D

Moze zrobimy akcje typu "wykop" i strolujemy ten temat bardziej by sie wkurzyli :) jak patrze na support ktory podaje linki do niedziałających stron to mnie az mi sie gotuje pod kopułą!!

Lord Hades: Linki zewnętrzne dajemy w tagu -code-.

Edytowane przez Lord Hades
Nukereq.png
Opublikowano

Nie ma sensu trollować topicu . Tylko pogorszysz sprawę , bo wątpie , że ktoś mu pomoże w " trollowanym " temacie .

Opublikowano

spędził 8 godznin na Pailaka queście? chyba jest niedorozwinięty, mi zrobienie tego questu zajeło jakieś 50min jak robiłem go oczywiście 1 raz odkąd gram w L2 i też się trochę motałem.

Opublikowano

spędził 8 godznin na Pailaka queście? chyba jest niedorozwinięty, mi zrobienie tego questu zajeło jakieś 50min jak robiłem go oczywiście 1 raz odkąd gram w L2 i też się trochę motałem.

Pisząc niedorozwinięty widoczine nie przeczytaleś postów. Spędził ponad 8 godzi na obejście do okoła ponad 100 razy zeby znaleźć "może" nowe miejsce BOssa.

Nukereq.png