Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klasa

Kuba141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radzę tobie grać na początku szturmowcem. Najlepiej jak wbijesz 4k punktów na nim i odblokujesz defibrylator którym będziesz mógł reanimować członków swojego teamu, za jedno zrespienie otrzymujesz 100 expa czyli tyle samo ile za zabicie wroga.

Tomekrusz.png
Opublikowano

Zależy ci bardziej odpowiada, ja zaczynałem wsparciem i myślę ze to wszechstronna klasa, szybko biłem pkt. za kille, za ammo packi i jeszcze za rozwalanie czołgów i innych maszyn, brałem C4 i plantuje na dupę czołga i już czołg ma pograne :)

mjwpat.png

Opublikowano

@Uborex

Człowieku pozujesz na mądrzejszego niż na prawde jesteś, naucz się poprawnie odmieniać po polsku, bo to co wypisujesz to na prawdę kuje w oczy polskiego patriote ;)

@Topic

Na początek najlepiej graj szturmowcem ma bardzo dobre bronie i wymiata w bezpośrednich starciach z piechotą, jeżeli grasz na mapach z pojazdami to najlepiej technika z zapasem rakiet do RPG :D

Opublikowano

@Uborex

Człowieku pozujesz na mądrzejszego niż na prawde jesteś, naucz się poprawnie odmieniać po polsku, bo to co wypisujesz to na prawdę kuje w oczy polskiego patriote ;)

Widzę, że się chcesz odegrać w każdym temacie gdzie napisałem co ? Tak specjalnie zastosowałem slang używany w grach, żeby autor łatwiej zrozumiał jest to podejście którego skutkiem jest pomoc innym, ależ proszę rodowitego Polaka jak i patriotę pisz zgodnie z wszystkimi zasadami języka polskiego, nie bronię.

mjwpat.png

Opublikowano

Zaglądnij tutaj, na pewno coś dla siebie znajdziesz :-)

http://www.mpcforum.pl/topic/548665-info-wybieramy-najlepsza-klase/

@Uborex & korniix

ostatnie ostrzeżenie - opanujcie emocje- Zapraszam do FanArtu - Pojedynki , może Diss ?

Dziękuje, dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...