Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] generator g1

kubab16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie. nie wiem czy piszę w dobrym dziale. wiecie może czy jest takie coś jak g1 generator albo premium generator.? szukałem w Internecie i jest takie coś ale nie mogę pobrać prosze o info, albo o link z darmowym downloadem

Opublikowano

To jest FAKE. Prawdopodobnie w tych plikach jest takie coś "keylogger" co zapamiętuje twoje passy do gry, pozniej tracisz konto. TO JEST JEDEN WIELKI FAKE! nie ściągaj, bo mogą być wirusy..

Do zamknięcia.

Zalajkuj, jeśli pomogłem

Opublikowano

@2UP Dlaczego ty decydujesz o zamknięciu a nie autor ;>?

@UP Kogo ty chcesz oszukać.. Wykasuj linka do filmiku w którym jest keylogger albo banik..

@Top Te wszystkie generatory G1, premium to jest FAKE. To jest tylko po to, aby ktoś miał passy do twojego konta na WarRocku.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

nie ma żadnych generatorów premek są jedynie hacki co pokazuja visual premke (czyli tylko ty widzisz ) ;D

2xUp ty nie rozumiesz ze ten program zapisuje twoje passy przy logowaniu do gry? a jesli tak nie jest to niech ktos mnie uswiadomi (bo mogę się wylic każdy jest człowiekiem)

Opublikowano

Po co zagładasz głupi temat, skoro i tak to ściągasz. Działa to na takiej zasadzie, że wypakujesz gówno działa wyłączysz i nieświadomy niczego odpalasz warrocka, wpisujesz passy, program jest otwarty w procesach, zapisuje wszystko co było pisane na klawiaturze m.in: hasło do warrocka, facebooka, naszej klasy, gg, wszystkiego i wysyła do twórcy tego niby generatora, który sobie wbija na konto i robi jajca ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...