Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Survival 100% Zapraszam

CatCAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer Zapraszam Pluginy sa na lwc cuboidy na rejestrowanie sie i tp

Ip serwa: 178.235.190.148:25565

Wlaście kto pierwszy wejdzie ma diaxowe eq

Kro drugi zlote

kto trzeci zelazne

Opublikowano

Surv z lwc i cuboidem ? Gówno nie surv, do tego jeszcze te rozdawanie eq, dziecinada. Nie polecam.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Opublikowano

hah załosny serwer powiedziałem że on po ch*j robi serwer jak komendy nie zna na wylaczenie pvp na spawnie i ban "You banned from this serwer Reason:Fiut"

nie polecam

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

wbiłem sobie dziś na ten serwer , pograłem trochę było OK (BYŁO) zdobyłem trochę surowców bo serwer nowy widać , mało rzeczy było kopanych. wracam na spawn , patrze jakiś admin bawi się blokami diamentu (myśle sobie dobra w h*j z tym i tak by pewnie skasował jak bym podszedł) wiec idę admin do mnie pisze "Kop Diamenty" napisałem nie po czym dostałem bana za "Nie słuchanie się administracji" Śmiech na sali :)

dla tych co nie lubią zbyt dużo czytać : serwer D.N.O

Opublikowano

dobra byłem puzniej odbanowany i no dobra juz ok administracja sie troche ogarneła dali mo range "budowniczy"i op no dobra rozbudowałem serwer o kilka fajnych budowli .a teraz wchodzę i patrze wiekszosc graczy to admini/kidmody/moderatorzy/ i oczywiscie zbanował mnie niejaki Quikeer który jest jednocześnie Madziunio.i ban za nic ...... to po ch*j pomoglem w rozbudowie serwera .

DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...