Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ban dla GOA BUYUK-K4BUS

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jakiś turas ukradł Polsce pierwsze miejsce w liście zbanowanych (AlterEgo-) :D

TR.png BUYUK-K4BUSrank_55.gif został zbanowany za reporta którego zrobił lilceng: http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=467143

ktoś ostatnio mówił że będzie więcej takich przypadków

no i mamy

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Prawdę mówiąc nie lubie turków więc nawet mi go nie żal. Nexon tak czy tak banuje nawet za nic więc kazdego czeka kiedys ban...

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Jak nexon nadal utrzyma takie tempo banowania kont i hardware'u graczy to życzę im powodzenia

Z tego co widzę ostatnio mnóstwo osób dostało hardware bana bez żadnego konkretnego powodu

Ludzie zaczną się bać i bb

s2c77Oa.png

Opublikowano

nikt nie dostaje bana bez powodu.

Masz jakieś hacki do innych gier to nawet bana wyłapiesz albo obrazisz kogos w grze i masz bana nie ma bez powodu zawsze cos zrobisz

Opublikowano

nikt nie dostaje bana bez powodu.

Masz jakieś hacki do innych gier to nawet bana wyłapiesz albo obrazisz kogos w grze i masz bana nie ma bez powodu zawsze cos zrobisz

Mądrala ..

Jest wiele przypadków że ban jest "za nic" osoby zbanowane nie sa na listach zbanowanych nie maja reportow a hacków nie używaja nie idzie tego logicznie wytłumaczyć..

Kolejny GoA zbanowany w CA.Nie placze bo zaniedługo może sie to okazać normą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dostał bana w 100% poprawnie więc nie wiem o co chodzi .

Jak się jest debilem i sprzedaje konto na megaphonie to się ma .

9368_gold.png

Opublikowano

Płaczą bo nabijali Gp na lifetakerze potem giftali na swoje konta i teraz mają HW Bana.

A typek słuszny ban, plvl, elite abuse, tak to łatwo wbić taki lvl.

Opublikowano

Płaczą bo nabijali Gp na lifetakerze potem giftali na swoje konta i teraz mają HW Bana.

A typek słuszny ban, plvl, elite abuse, tak to łatwo wbić taki lvl.

Do tego Sprzedaż konta . Kto grał ostatniego czasu mógł zobaczyć megaphona tego turasa . Chciał sprzedać konto za 600 Euro więc teraz ma 600 Euro jak nie więcej w plecy ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Lil już tylu zbanował za power lvl że się w głowie nie mieści :D kolejny poleciał za własną głupotę

power lvl to sposób żeby łatwo dostać bana za praktycznie "nic" ;) niektórzy napisali jedno słowko/

zdanie i perm bann <_< moim zdaniem ten power lvl to porażka. Niech zaczną w końcu pracować nad

HackShieldem bo się gra rozpada. :angry: :angry:

sygnayr.png
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Do tego Sprzedaż konta . Kto grał ostatniego czasu mógł zobaczyć megaphona tego turasa . Chciał sprzedać konto za 600 Euro więc teraz ma 600 Euro jak nie więcej w plecy

Widziałem , kilka razy powtarzał się ^^

Co do tematu :

Mógł przeczytać regulamin , + piszę nawet w tym pasku gdzie są megaphony że za sprzedawanie konta , oferowanie Nx jest perm ban ^^

I wgl. turków nie lubię , przyjeło się turk = hax , poland = hax ;D

Dostał neosik za swoje ;D

...

A w porównaniu z ... A.Ego tu była jaśniejsza sytuacja ...nexon fail i tyle xD

A i nie wiem jak wy sądzicie , ale ten Lilceng to jakiś totalny donosiciel..

Pewnie no lifer na forum nexona .

Opublikowano

Lil już tylu zbanował za power lvl że się w głowie nie mieści :D kolejny poleciał za własną głupotę

power lvl to sposób żeby łatwo dostać bana za praktycznie "nic" ;) niektórzy napisali jedno słowko/

zdanie i perm bann <_< moim zdaniem ten power lvl to porażka. Niech zaczną w końcu pracować nad

HackShieldem bo się gra rozpada. :angry: :angry:

nie mów że za nic bo plvl to jednak coś...kickanie bez powodu za zabicie elite itp itd...

PS.

z resztą sam dobrze o tym wiesz, przyjdzie czas i na Ciebie Nexon nie zapomni o tych reportach na Ciebie :) zwłaszcza za tego na BL :) albo Lilceng znajdzie je szybciej, zrobi z tych 2 jeden porządny i też polecisz za plvl :)

ehh.:)

Opublikowano
Mógł przeczytać regulamin , + piszę nawet w tym pasku gdzie są megaphony że za sprzedawanie konta , oferowanie Nx jest perm ban ^^

W ogóle nie można sprzedawać konta, on to dobrze wiedział bo w końcu GOA wie raczej o takim czymś oO

A i nie wiem jak wy sądzicie , ale ten Lilceng to jakiś totalny donosiciel..

Pewnie no lifer na forum nexona .

Zobacz sobie jego liste zbanowanych, bardzo popieram go, tępi elite abuserów like plvlers

@nn

zobacz sobie ostatnie jego reporty np Malina

siedział na nub koncie i nagrywał wszystko, nie znasz dnia ani godziny

Opublikowano

Propo pana lilceng jest bardzo znany potrafi każdego udupić zamiast grać szuka osob które łamią "regulamin CA" jak go widze w jakimś roomie to odrazu exit bo coś zrobie nieświadomie i on mi reporta na forum wyrąbie

Jakby było z 10 tysięcy takich osob takich jak on połowa większych rang miała by bana w tym ja.

Nie popieram go zbytnio ponieważ nie lubie takich neosów którzy tylko reportuja rozumiem hackera reportnąc naprzykład ale plvl jest czasem nieświadomy napisze jakies zdanie np. No kill coś tam coś tam i moze to byc uznane za plvl a on o tym nie wiedział.Nikt nie patrzy na 2-gą strone medalu.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Taka prawda, że większość osób nawet nie jest świadoma tego, że robi powerlvl ...

A Lilceng się mści za swoją utratę konta :) I nie mów, że zamiast grać to robi tylko raporty :D

no chociaż poświęca na to dużo czasu <3 On tępi teraz każdego kto był kiedyś jego wrogiem i

był za tym żeby on dostał bana :) teraz jego acc to: IiIceng :) trochę już expa nabił ale dawno go na FT etc nie widziałem :x

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

Taka prawda, że większość osób nawet nie jest świadoma tego, że robi powerlvl ...

A Lilceng się mści za swoją utratę konta :) I nie mów, że zamiast grać to robi tylko raporty :D

no chociaż poświęca na to dużo czasu <3 On tępi teraz każdego kto był kiedyś jego wrogiem i

był za tym żeby on dostał bana :) teraz jego acc to: IiIceng :) trochę już expa nabił ale dawno go na FT etc nie widziałem :x

ta, on na 1 takiego reporta poświęca 2-5h

ale są efekty

obróbka samego filmu to 1-2h

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...