Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Global

TaNaToS�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam pytanie do osób grających na globalu chodzi mi o wybór serwera wie ktoś może na którym spotkam najwięcej polskich graczy po stronie ally??.

Za pomoc będę wdzięczny .

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

Najwięcej nasranych polaków ( cztaj polaczków) jest na Burning Legionie ale ale nie radze tam jakoś szczególnie grać :>< czemu? podam zwykły przykład zapytasz sie o coś na generalu czy tradzie z miejsca zostaniesz zwyzywany od pedałów, noobów chujów itp.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Polecam serwer Draenor... sam tam gram + jak będziesz chciał dołączyć do gildi socjalnej ( 25 lvl ) to pisz pw

PS. Gildia jest w Alliance

Opublikowano

Rozpocznę gre tam gdzie pan tarcza mówi i dojdę do owej gildi :D

Do pana sebuthc dzięki że to napisałeś zapomniałem jaką klase reprezentuje nasz kraj ;/

Kurde tamten serwer jest normal a ja preferuje bardziej pvp :DD ma ktoś jeszcze jakieś pomysły

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

O juz tak nie wyzywają? nieźle dziwi mnie kwestia, że większości ludzi którzy robią transfer zawsze podają jeden powód: Polaczki :)

Dobra czas na mnie Defias Brotherhood jest sporo gildi po stronie hordy jak i ally jak byś chciał odłaczyć pisz na ktoregoś z altow: Orys, Gaandzia, Gandzitsu, Esgard najczęściej na którejś z tych postaci jestem

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...