Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bugi w grze

Miedziakowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie ktoś czy jest jakaś łatka albo coś która naprawia bugi w grze?

Chodzi dokładnie o misje "Operacja Gilotyna" jak RPG trafia w cysterne i mamy podążać za naszym żołnierzem, to biegne za nim, on sie zatrzymuje i moge czekać godzine i cały czas będzie stał. Wie ktoś jak temu zaradzić ?

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Jestem KIBOLEM i jestem z tego dumny !

Opublikowano

Spróbuj, przejść misję od nowa.

Musisz czekać na patche od EA, a swoją drogą WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN ;)

Patch już dawno wyszedł, a z tym twoim "klubem" to idź pokrzyczeć na podwórko.

mjwpat.png

Opublikowano

Spróbuj, przejść misję od nowa.

Patch już dawno wyszedł, a z tym twoim "klubem" to idź pokrzyczeć na podwórko.

Ciemnota, głupota, można w Twoim przypadku użyć wielu epitetów i przymiotników. Musisz wiedzieć jedno, jeżeli na dany temat wiesz mało to się nie wypowiadaj ;)

Opublikowano

Ciemnota, głupota, można w Twoim przypadku użyć wielu epitetów i przymiotników. Musisz wiedzieć jedno, jeżeli na dany temat wiesz mało to się nie wypowiadaj ;)

Ty za to błyszczysz inteligencją, wypisując w dziale Battlefield 3 okrzyki kibol-ów lub chuj wie czego.

A jeśli wracając to twojej powszechnej inteligencji ?. To kiedy owy patch wyjdzie, drogi einsteine ?

mjwpat.png

Opublikowano

Ty za to błyszczysz inteligencją, wypisując w dziale Battlefield 3 okrzyki kibol-ów lub chuj wie czego.

A jeśli wracając to twojej powszechnej inteligencji ?. To kiedy owy patch wyjdzie, drogi einsteine ?

Twoja inteligencja, albo jak wolisz wiedza przejawia się np stawianiem kropki koło znaku zapytania, niczym rasowy pokemon. Na wystawie zająłbyś pierwsze miejsce. Druga sprawa, zacznij odróżniać od siebie dwa pojęcia takie jak kibic i kibol, za dużo rządowej telewizji, poćwicz i bez pozdrowień ;)

Opublikowano

Och przepraszam szanownego kibica za błąd ortograficzny, pewnie bardzo razi w kibicowskie oczko czyż nie ? Dalej nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego, używasz przyśpiewek, okrzyków itp. danego klubu w swojej wypowiedzi na temat gry komputerowej w dziale danej gry, kiedy taki "dodatek" do postu jest zwyczajnie zbyteczny czyżby brak kolegów do których możesz tak krzyczeć, i do tego zaliczasz mnie do grupy "rasowy pokemon" może sam nim jesteś ? Używając takiego typu sformułowań

WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN
to tylko potwierdzasz. Więc nie wyszukuj błędów w postach innych, żeby tylko się odegrać bo ci pojechałem, tylko stań przed lustrem i popatrz na siebie.
mjwpat.png

Opublikowano

Och przepraszam szanownego kibica za błąd ortograficzny, pewnie bardzo razi w kibicowskie oczko czyż nie ? Dalej nie otrzymałem odpowiedzi dlaczego, używasz przyśpiewek, okrzyków itp. danego klubu w swojej wypowiedzi na temat gry komputerowej w dziale danej gry, kiedy taki "dodatek" do postu jest zwyczajnie zbyteczny czyżby brak kolegów do których możesz tak krzyczeć, i do tego zaliczasz mnie do grupy "rasowy pokemon" może sam nim jesteś ? Używając takiego typu sformułowań

to tylko potwierdzasz. Więc nie wyszukuj błędów w postach innych, żeby tylko się odegrać bo ci pojechałem, tylko stań przed lustrem i popatrz na siebie.

Powtórzę jeszcze raz, zawrzyj swój szanowny pysk. i to sformułowanie którego użyłem nazwanego przez ciebie "kibicowskim okrzykiem" było skierowane Miedziakowsky, jest on kibicem drużyny która rywalizuje z moją, tłumacze Tobie jak kretynowi, bo tak trzeba. Ta "przyśpiewka" była do niego żeby wiedział z kim ma do czynienia bo to się nie często zdarza. Mówisz że mnie "pojechałeś" ? ;) pojechać to możesz do sklepu po słownik języka polskiego, a teraz idź włączyć telewizje a najlepiej TVN i oglądaj wiadomości, uległeś manipulacji i nawet nie wiesz jak bardzo :)

A Moderatora bardzo proszę o zamknięcie tej bezcelowej wymiany zdań, mam zasadę żeby z kretynami nie dyskutować ale ten bije wszystkie rekordy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...