Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SAMP][Pytanie] Rejestracja

PiotrBadBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym was poprosić o pomoc w rejestracji na serwerze Royal Play ponieważ z filmików na yt widziałem że jest bardzo ciekawym serwerem i mam parę pytań i nie znam odpowied1zi .

1.Jak należy wykonać akcję kupna telefonu w sklepie?

Należy wejść do sklepu, stanąć za ladą i napisać /report do Administracji z prośbą o przydzielenie przedmiotu.

Należy wejść do sklepu, odegrać akcję z pracownikiem na /me i /do, użyć komendy /kup i wybrać telefon.

Należy wejść, po czym stanąć za ladą i wpisać komendę /kup, następnie wybrać interesujący nas przedmiot i odejść.

Wystarczy wejść do sklepu i stanąć za ladą - po 20 sekundach w naszym ekwipunku pojawi się telefon.

2. Przechodzisz po South Central w godzinach wieczornych, znajomi powiedzieli ci, że dochodzi tam do napadów i kradzieży, jak zachowujesz się idąc tamtędy?

Staram się nie wrzucać w oczy, chodzę tylko głównymi ulicami oraz ciągle rozglądam się.

Trzymam się tylko w grupach, jadąc wozem staram się nie wychodzić z niego.

Podchodzę do podejrzanych typków po czym zaczynam ich przezywać, wykrzykiwać w ich kierunku obraźliwe zwroty oraz staram się wywołać bójkę by pokazać im że niczego się nie boję.

Unikam South Central, miejsca takie jak Rodeo lub Market są o wiele bezpieczniejsze.

3.Obywatele/Personel Medyczny Los Santos organizują strajk pod szpitalem, jeśli jesteś w pobliżu to jak się zachowasz?

Jak najszybciej udam się na miejsce, również jestem nie zadowolony z stanu Medycyny w Los Santos i chcę to zmienić żądając zmiany Dyrektora lub proszą Gubernatora o wsparcie.

Ruszę tam i zacznę wykrzykiwać teksty: "Precz z komuną!", "Gdzie jest Demokracja?!" oraz zacznę skakać i niszczyć pięściami wszystko co popadnie.

Zacznę używając cheatów, fajnie będzie zobaczyć administrację w akcji.

Dowiem się o co chodzi i jeśli będę miał te same intencje i w ostateczności przyłącze się.

4.Postanowiłeś przeprowadzić napad (grasz jako cywil), aczkolwiek nie postanowiłeś jak będzie on wyglądał, co zrobisz?

Odrzucam pomysł napadu, jako cywil nie mam prawa go wykonać.

Udaję się do pierwszego lepszego sklepu i przeprowadzam napad.

Wyciągam broń i podchodzę do pierwszej lepszej osoby celując jej w głowę, oraz żądając gotówki.

Pytam Administratora lub Gamemastera będącego na służbie o pozwolenie, gdy zezwoli to dokonuję napadu.

5.Znajomy oferuje Ci na PW przemalowanie, bądź naprawę wozu za darmo. Co robisz?

Zgadzam się, w końcu zaoszczędzę kupę forsy.

Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany.

Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

Zgadzam się pod warunkiem, że zrobimy to podczas nieobecności administracji.

6.Podaj przykład nieprawidłowego raportu.

Pomożecie mi?

Proszę o unBW z powodu błędu.

Admin, ktoś mi wbił BW ;/

Gdzie znajduje się sklep samochodowy?

7.W radiu słyszałeś o wyjątkowym koncercie (Evencie) gdzieś w mieście, ruszasz tam. Jak będziesz zachowywał się będąc na miejscu?

Będę robił wszystko, by inni gracze nie bawili się za dobrze, używam przy tym cheatów oraz innych wspomagaczy.

Gdy tylko dojadę na miejsce zacznę uprzykrzać życie zespołowi Administracyjnemu, będę odgrywał akcje non-rp, by administracja miała co robić.

Będę starał się dobrze bawić, będę brał czynny udział w całej akcji.

Zadzwonię do kolegów zapraszając ich, postaram się pomagać administracji w spokojnym przebiegu eventu

8.Porwał cię gang, grożą ci, że cię zabiją. Co zrobisz?

Będę próbował zabrać jednemu broń i zabić ich wszystkich.

Będę próbował się wyrwać i uciec tak daleko, aby cię nie złapali.

Spróbuję ujść z życiem w sposób RP i zrobię to co mi każą.

Zacznę spamować na /b, wyzywać ich.

9.Jedziesz sobie spokojnie i zauważasz samochód uciekający przed dwoma radiowozami, jak zachowasz się w takiej sytuacji?

Będę gonił radiowozy próbując je strącić z jezdni.

Zjeżdżam na pobocze i czekam, aż policja przejedzie, a gdy to nastąpi znowu wracam na ulicę.

Zaczynam gonić radiowóz, bo jestem ciekaw tego co się stanie, będę starał się pomóc w złapaniu przestępcy.

Postaram się jak najbardziej ułatwić pracę policji nie przeszkadzając jej oraz będę trzymał się daleko z tyłu jeśli będę ciekaw wydarzeń.

10.Znajomy oferuje Ci na PW przemalowanie, bądź naprawę wozu za darmo. Co robisz?

Zgadzam się, w końcu zaoszczędzę kupę forsy.

Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany.

Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

Zgadzam się pod warunkiem, że zrobimy to podczas nieobecności administracji.

Proszę o szybką odpowiedź z góry dziekuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...