Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RELEASE]D3D Base by ELExTrO 2012 nie sprawdzona

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem base by ELExTrO 2012 podobno wystarczy tylko aktualne adresy wgrac ja na d3d nie znam sie dopiero z nomenu zaczynam ;)

więc jak ktos moze niech ją sprawdzi

download

http://speedy.sh/pCqV8/ELExTrO-D3D2012.rar

skan

https://www.virustotal.com/file/3652efa61a4b2292e59f83a92b8c9c4449fc42650f98a5f6c0d530fbb9ae2130/analysis/1328967920/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Sprawdziłem ją. Jest to stara baza bez hooka dipa nawet.

marihuana jak usuniesz folder realase to nie będzie wirów ;D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Nie polecam baz

ELExTrO

są dziwnie i inaczej (źle) zrobione. Szwankują a gdy zrobi się na niej cheata to często crashują.

@down nie mówię, że umiem bazę napisać ale robiłem trochę na niej i wiem jak jest skonstruowana i jak szwankuje... I do tego słyszę komenty innych na temat tej bazy :)

@spe#ker no właśnie trzeba często zmieniać detour. Jest to tylko jedna taka baza gdzie trzeba tak często zmieniać i chyba nie jest to dobre. I nie mogłem znaleźć określenia więc tak to napisałem.

Opublikowano

@2UP Nie są dziwnie, tylko za często trzeba zmieniać detour itp. I często trzeba dużo przerabiać kod np., ESP, żeby w końcu zadziałał.

@Down Zależy :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...