Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ważne] xAuth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Apeluje do wszystkich posiadaczy pluginu xAuth na serwerze żeby jak najszybciej go wywalili ponieważ ma zajebistego buga przez którego można się włamać na konto każdej osoby czyli np admina i uzywać CMD bez zalogowania się. Dzisiaj miałem włamanie i doszedłem do tego jak te osoby to zrobiły. Nie napisze tutaj jak to robić bo zaraz dzieci polecą rozwalać serwery. Moge ewentualnie zaprezentować wam na waszym serwerze jak wkradne się na wasze konto. Pisać gg: 6128014. Jest to moja przestroga więc dobrze by było gdyby moderator to podkleił bo skutki włamania mogą być marne :)

Pozdrawiam pemo444.

Opublikowano

Potwierdzam, bardzo łatwo znaleźć tego buga, bez edycji kodu się nie obejdzie, autor zrobił gapę i już.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

AuthMe Reloaded też posiada takowego buga tylko na nim nie można używać komend. W tej chwili szukam jakiegoś dobrego i stabilnego pluginu do rejestracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...