Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszenie Pracy Systemu przy Elite

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam strasznie noob komputer a gram w silkroad ( elite) i używam Srokinga. Wbilem juz wystarczający lvl i chcialbym zrobić new postać tyle że komputer odali mi 1 silka( 2 odpala sie z 15min-30min i tnie się strasznie) I mam pytanie : Czy Sroking (darmowy) ma funkcje Mc? I czy jest jakiś program który pomoże mi jakoś z odpaleniem 2 silków na raz .. przy 768 ram i 1,83Ghz Amd Athlon? xp 2500+;/ bardzo proszę o pomoc z góry dziekuje Każda przydatna propozycja nagrodzę oceną.! Proszę nie pisać o kupno nowego komputera. Dziekuje.

Opublikowano

Hmm ja na athlonie 2000 + geforce 4 64 mb i na 256 ramach jechalem na 2 silki ; D

Najpiew polecam przeczyscic komputer CC clenerem ( wpisy zawalaja system i spowalniaja ogolnie komputer )

Potem sciagnac pogram Tune UP i za jego pomoca wylaczyc wszystkie zbedne programy ( sam je znajdzie Ty tylko klikasz wylacz )

Wylaczyc za pomoca Tune Up'a programy ktore wlaczaja sie przy starcie systemu a sa zbedne Typu GG , jakies tam do sciagania cos :D

Odkurzyc kompa w srodku :D i Bedzie smigal jak talala :D

I moze ustawic proiorytet silkow na MAXimum

Tune UP naprawde przyspiesza komputer po pelnej Optymalizacji jest widoczna roznica mysle ze 30 ~ 40 %

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Nie radze ustawiać priorytetu na maximum, ponieważ wtedy procesor będzie brał większość obliczeń na siebie. A przy takim procku to no cóż, każdy wie jak będzie;]

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

A powiedz mi jak on wlacza silka to procek nie pracuje ;d? Ten priorytet prawie nie obciazy procesora poprostu przestanie on sie skupiac na innych celach np jakies tam programy gg Winamp przegladarka tylko skupi sie na silku

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...