Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] MW3 attachment and killstreak editor [1.5.387]

Lenox111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja pod nowego patcha.

Hack umożliwia dodanie dwóch dodatków do broni głównej i zapasowej, dodanie dowolnej biegłości, kamuflarzu, rodzaju celownika i dodaniu serii ofiar ze szturmu do wsparcia.

Download:

http://speedy.sh/R4Uwj/classeditUpdated-up-by-LeNoX.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c4d4481344f80d82ccbd4df3528a9b75ffce04a961d0c25a9aa62c8ee478c3bc/analysis/

PNp4Z.png

Opublikowano

daj do tego jakąś instrukcje.. bo nic tym zrobić nie mogę. Btw. chciałbym (jeżeli można) dla klasy wsparcia dać killstreaki szturmowca. mozna tak? i w jaki to mam sposób zrobić.

graphic.png

Opublikowano

@up

1.Włączasz grę

2.wybierasz klasę, którą chcesz edytować

3.wybierasz 2 dodatki (musisz je mieć odblokowane)

4.wybierasz biegłość (polecam damage - obrażenia)

5. jesli chcesz to jeszcze kamuflarz i rodzaj celownika

6. jesli nie chcesz którejś opcji poprostu klikasz w ptaszek od "enable"

7. tak samo postepujesz z bronią zapasową

8. klikasz set

kill streak'i:

1.wybierasz klasę do edycji

2.wybierasz 3 serie ofiar

3 klikasz set

Opublikowano

Wpadłem na pomysł ale według mnie jest nie możliwy:

Jak w broniach zapasowych sobie grzebałem i zobaczyłem nieskończone BSP to pomyślałem czy dało by się zrobić np. EMP lub inne nagrody tam wsadzić

76561198063680646.png
Opublikowano

Pytanko co do biegłości. Czy ta biegłość dodaję się na stałe czy po każdym prestiżu muszę powtarzać zabieg?

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

mi chodziło z tymi nagrodami w broniach bo robię z kolegą takie tam testy i nie chce nam się wbijać tych nagród no ale trudno :(

76561198063680646.png
Opublikowano

napisałem ci wcześniej

@cien8

mysle ze jest to mozliwe tylko nikt tego nie opublikuje, bo zniszczyło by to grę

czyli nie ma takiego hacka...

Opublikowano

Mam problem z kamuflażem zapasowej bronii,a mianowicie ustawiam sobie złoty kamuflaż na zapasową broń. W koszarach pojawia się złote tło pod bronią, ale jak już wejdę do gry to poprostu nie da się zmienić broni głównej na zapasową.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Siema,

zacząłem korzystać z tego i jestem ciekaw czy jest wykrywalny ? i czy jest mozliwosc zdobycia dodatkowego "damage" do broni bez tego cheata ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, mam takie pytanie. Czy da sie ustawic kill streaki ze szturmu do wsparcia, ale na meczu prywatnym.? na globalu dziala. I leci Wielki Lajjk. ;) Ale za odpowiedz, czy da sie na priwie, bd 5. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...