Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Co grozi za wlatywanie helikopterkiem wraz z mna w trudno dostepne miejsca?

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

Mam pytanie...Co grozi za wlatywanie helikopterkiem MOV czy jak to tam wraz z mna w trudno dostepne miejsca np. Autostrada d Teheranu wiara sobie campi na wiaduktcie...I jak to zrobiec??

Opublikowano

Nic ? To jest Glith :D

Nic ci nie grozi.

P.S To jest tak chaotycznie napisane że nie wiem czy chodzi o cb czy o tych co tam siedzą xD

OndteAw.png
Opublikowano

Grozi Tobie co najwyżej kick z serwera, ew. ban na serwerze, lecz to w żaden sposób nie przeszkadza dalszej grze (np. na innym serwie etc.)

W najgorszym wypadku to Ciebie będą wyzywać od glitcher'ów i noobów na serwie, ale tym się nie przejmuj :)

Opublikowano

Coś zrozumiałem :

I jak to zrobiec?? :

Normalnie, kładziesz mava na coś wchodzisz na niego, pozniej klikasz 3 i lecisz do gory.

http://www.mpcforum.pl/topic/485401-info-jak-si-dosta-w-trudne-i-niedostpne-miejsca-odpowied/

/oj Ty nie ogarku .. on się pyta, czy coś mu grozi a nie jak to zrobić <3

xamizoo ;p

OndteAw.png
Opublikowano

siema

Mam pytanie...Co grozi za wlatywanie helikopterkiem MOV czy jak to tam wraz z mna w trudno dostepne miejsca np. Autostrada d Teheranu wiara sobie campi na wiaduktcie...I jak to zrobiec??

@xamizoo sam nie ogarniasz <_<

@topic a co do tematu to nic ci nie grozi ja tak cały czas robie :D i jeszcze nikt mnie nie zbanował :P

//Ale czemu w takim razie sam nie napisałeś jak to zrobić tylko napisałeś, że nic za to nie grozi... Trzeba się nauczyć czytać :-)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

@xamizoo na huj mam się powtarzać i dawać ten sam link do tematu co dał keniger? po za tym odpowiedziałem na inną część pytania aby upewnić że nic za to nie grozi

@topic spoko od tego jest forum :D A i jak będziesz wskakiwał na mava to najpierw naciśnij spacje a potem strzałkę do przodu bo jak zrobisz odwrotnie to go przeskoczysz :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...