Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin na pirackim minecraft ! Widza wszyscy !

HardKoRinPVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to moj pierwszy TuT i prosze o wyrozumialosc .

Mineshafter czyli jak miec skina n piracie

1.Wchodzimy na www.minecraft.net i robimy konto (jesli mamy pomijamy punkt .

2. Robimy konto na www.gmail.com (jesli mamy pomijamy punkt )

3.Teraz wchodzimy przez MOZILLE (dziala tylko na mozilli firefox) i wchodzimy na www.mineshafter.appspot.com

4. Klikamy w okolicach prawego MPCego rogu "LOGIN" logujemy sie za pomoca konta gmail

5.Teraz klikamy na nick na tym samym miejscu co LOGIN ,potem "SETTINGS"

6. Na stronie ktora nam sie zaladowala po kolei . Pierwsze jesze przed tym linkiem co sie wkleja jest polaczenie konta gmail z www.minecraft.net ,wpisujemy dane nick , haslo i klikamy zeby nas polaczyl .

7. Jak juz mamy polaczane konto to teraz czesc wyboru skina . Strony z skinami :

www.minecraft-skins.com

www.minecraftskins.com

W tej pierwszej stronie pod skinem jest download klikamy i kopjujemy link do odnosnika na www.mineshafter.appspot.com i klikamy "SET" i gotowe cieszymy sie skinem

8. Ostatni punkt . Wchodzimy na www.mineshafter.appspot.com i klikamy zakladke download . Pobieramy ja polecam mineshafter proxy jar

9. I odpalamy minecrafta przez plik ktory povralismy . Cieszymy sie skinem !!!

Wasz skin widzi kazdy kto korzysta z mineshaftera !!!

10. dajemy mi like

pozdrawiam

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

Ten tutorial, który napisałeś jest staaary, i dużo osób go zna, po za tym nie każdy go będzie widzieć, tylko te osoby, które mają też mineshafter. Po za tym wyszedł już w tamtym roku Mineshaft Square. Czy jakoś tak w innych słowach Mineshafter2, który jest wydatniejszy i lżejszy ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten tutorial, który napisałeś jest staaary, i dużo osób go zna, po za tym nie każdy go będzie widzieć, tylko te osoby, które mają też mineshafter. Po za tym wyszedł już w tamtym roku Mineshaft Square. Czy jakoś tak w innych słowach Mineshafter2, który jest wydatniejszy i lżejszy ;)

a dasz linka?? :D bo nie umiem znaleźść...

@edit ok sam znalezłem tego lepszego mineshaftera link http://www.mineshaftersquared.com/

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jeśli chce wgrać swoje skina na mineshafter square, to jak? :D Bo robie upload, wybieram plik ze skinem (wygląda on tak jak wszyskie inne), dodaje i widać nazwe itp ale samego skina nie widać na stronie przez co nie dziala w grze :(

61j79sschu0fgv579hya.png

Sugnaturka wykonana przeze mnie.

W razie jakichkolwiek pytań, PW

;)

Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...