Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting francuski 15 zl 10 slotow pytanie o serwer

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie mam serwer polski na 5 slotow za 10 zl a teraz znalazlem francuski beda na nim lagi czy normalnie jak na polskim

Opublikowano

Jeśli to ownserver, to zapewniam cię, że będzie 0 lagów.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Tzn. wiesz zależy. Ta oferta jest jak dla mnie za tania. Ja płacę za serwer w polsce 30 zł za 10 sl. Dla mnie to jest norma.

Jeżeli 15 zł to dla cb dużo to nie testuj. Moje pingowanie we francji jest jakieś 20% większe niż w polsce (20% to dużo). Osoby z netem poniżej 6 MiB raczej będą miały lagi. Osobiście nie polecam. Tanio nie zawsze znaczy dobrze. Tak samo jak i drogo :)

Opublikowano

kruk392, To nie Hosting Francuski tylko Server Francuski ;P Zależy jaki masz Ping, Sprawdź Ping na Polskim i Porównaj z Francuskim

Tzn. wiesz zależy. Ta oferta jest jak dla mnie za tania. Ja płacę za serwer w polsce 30 zł za 10 sl. Dla mnie to jest norma.

Jeżeli 15 zł to dla cb dużo to nie testuj. Moje pingowanie we francji jest jakieś 20% większe niż w polsce (20% to dużo). Osoby z netem poniżej 6 MiB raczej będą miały lagi. Osobiście nie polecam. Tanio nie zawsze znaczy dobrze. Tak samo jak i drogo :)

Racja, Raz kupiłem server 10 Slotów i tak Mulił że gdy wgrałem 10 Pluginów i było 5/10 Graczy to sie wyłączał...

Opublikowano

NIe kupuj z ownserver ja mam z polski i lagi co chwile ktos sie wkamuje... a co dopiero na francuskim... nie polecam ownserver

Łapka w górę!

Opublikowano

@up kto Ci sie "wkamuje" włącz wh i nie będzie "wkamowania" a co do hostingu to wbij na speedtest.net i przetestuj prędkość łącza z polski i z francji wtedy zobaczysz czy masz duży ping itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...