Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Review]Gameplay Quarantine Regen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ok, jakość filmiku dobra, sama gra też by mi się bardziej podobała, gdyby nie to, że miałeś speca, no ale dobra, nagraj jakieś accoladesy na QR bez speca, wtedy będzie fajnie ;]

Opublikowano

Jako Gamepla może być jednak ze specem to ja bym tylko pokazywał na filmiku Double kille + :D

Ale ogolnie mi sie podoba świetna jakość

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

Świetny GP.. Nutka fajna. Zastanawiam się też nad tym ile Ty expa na tym wyciągnąłeś i wyciągasz.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Świetny GP.. Nutka fajna. Zastanawiam się też nad tym ile Ty expa na tym wyciągnąłeś i wyciągasz.

Jak był podwyższony exp na QR to szło po 3k expa a teraz max idzie mi 1,5 k, a średnio 1k

Opublikowano

Muzyka zajebista a tak poza tym nic fajnego nie pokazałeś..

Był tu filmik co gościu ogarniał quara bez tych gówien za nx i lepiej grał od ciebie ale montage niezły !

76561198090890807.png

Opublikowano

Muzyka zajebista a tak poza tym nic fajnego nie pokazałeś..

Był tu filmik co gościu ogarniał quara bez tych gówien za nx i lepiej grał od ciebie ale montage niezły !

Jakby co nie wydałem na te rzeczy prawdziwej kasy!! tylko GP :]

Bywalec
Opublikowano

Strup3k wierz mi sztuka.. Widziałem typów co mieli m32 i zabijali siebie zamiast infecta.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Dokładnie, ja stawiam mine w jakimś miejscu jak przebiega infect to tylko napierdzielam w niego, on nawet sie ruszyć nie może a jak jest za dużo zombiaków, spierdzielam do innych graczy i tyle =D

76561198090890807.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wystarczy, że masz rangę i masz wszystko za GP ;) Ale bez speca też można grać tylko trzeba umieć ;)

Opublikowano

Kolega widać nie wie od czego służy "q" widać po zmianie broni :) ale tak na prawdę fajne

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Wez nawet nie pokazuj takich rzeczy.... M32 i remont... co w tym trudnego zombi idzie naciskasz ppm potem walisz m32 które ma 6 naboi....

tak sie powinno grac na qr a nie spec noob

Opublikowano

Wez nawet nie pokazuj takich rzeczy.... M32 i remont... co w tym trudnego zombi idzie naciskasz ppm potem walisz m32 które ma 6 naboi....

tak sie powinno grac na qr a nie spec noob

Typek pro bez kitu :D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Typek pro bez kitu :D

_Wiem ;3

@Top

Nagraj bez speca i pokarz nam skilla. ja osobiscie nie nawidze specow i to dla mnie jest porazka jak na qr trudze sie z nade a jakas szmata przychodzi i m32 napiepsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...