Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze statami

pitbull33310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na ZhyperMU i mam problem ze statami w energi.

Mam 18 resów i chciałem oczywiście wymaksować sobie energie dodałem jak trzeba 32767 pkt bo taki jest maks.

Po 2 godzinach niegrania wyskakuje mi że mam 95 many i nie mogę włączyć żadnego skilla z maną powyżej tej liczby.

Próbowałem dodawać mniej 32765 potem 32760 wkońcu 32700 i nie mogę dalej użytkować tej many w skillach.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Mój probem jest nierozwiązany. Po resecie wychodze z miasta poexpic i mam 65k w manie jak wlaczam pierwszy skill tzn atakuje decayem atak jest raz i mam 4 many nie moge nic robic procz czaru co bierze po 1 manę. wejdą tylko te czary które są w zasięgu tej liczby czyli mam mane 4 to wejdzie wrodzony tylko co ma mane 1, mam 200 many to wejdzie kilka ponizej 200 many. Z itemami nie pomogło bo nie mają żadnych dodatków do many. Wcześniej miałem spodnie venom mist i miałem max staty i było dobrze a one miały dodatek 4% many. Wpadłem na pomysł z ringiem dającym mane 4% i działa ale tylko jest pokazane 3k many i działa gdy dojde do 58 lvla i go założe. Nie wiem co robić nie mam pomysłu, koledzy podpowiadają by założyć drugi ring na mane i problem zniknie a ja myslę że jakiś ring na I lvlem z maną to chociaż mógłbym normalnie ekspić od pierwszego lvla.

Opublikowano

koledzy podpowiadają by założyć drugi ring na mane i problem zniknie

No to spróbuj tak zrobić , może wszystko będzie ok.

Jeśli nie to pisz i wtedy będziemy myśleć dalej... ;)

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...