Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger

gapeman333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak 100% usunąć keyloggera z systemu ? bo wiem że mam na 100% bo hackneli mi konto . Jakiś program sposób ? bez formatu pc'ta -.- i jak się przed nim uchronić . BEDĘ LAJKOWAĆ ZA DOBRY SPOSÓB !!!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/536436-tutorialkeyloggery-jak-nie-dac-sie-okrasc/

Przeczytaj, no nie wiem jak usunąć, czasami nawet format nie pomoże.

Opublikowano

Ten sposób jest bezsensowny i nie skuteczny gdyż nestat wyświetla połączenia ustanowione/nasłuchujące/czekające na zakończenie.Odpal combofixa ewentualnie daj ss w menadżera zadań tylko kompletnego.A co do sposobu który podał Mostro radzę go wywalić ponieważ jest bezużyteczny

64562221938.png

Opublikowano

o kur ;/ ale ogarnij to że 2 tyogdnie temu ktoś mi zmienił passy i emial do konta a 5 minut temu wchodze i zalogowałem sie o.0 ? i email jest ten co był -.- więc nie wiem co jest grane z konta nic nie znikło . i stało tam gdzię było :D

tylko czy kombofix mi nie usunię niektórych plików albo nie popierdoli systemu ?

bo się boje że teraz mi znowu konto zwiną poprzednie konto by było teraz warte 1000 zł -.-

Opublikowano

Ten sposób jest bezsensowny i nie skuteczny gdyż nestat wyświetla połączenia ustanowione/nasłuchujące/czekające na zakończenie.Odpal combofixa ewentualnie daj ss w menadżera zadań tylko kompletnego.A co do sposobu który podał Mostro radzę go wywalić ponieważ jest bezużyteczny

Tak jak ten kolega powiedzial jedyny sposob combofix lub skontaktuj sie z dobrym "hackerem" namierz go i wyslij mu virusa tak jak ja kiedys :P

Opublikowano

@up

nie każdy ma czyste dyski ; d ja np mam 456gb samej muzy gier zdjec itp jak bym miał robic formata do 2 dni by nie starczylo na zgranie tego na plytki ; d

@P.s

bez formata sie nie obejdzie ; /

Opublikowano

Niestety nie pomoge ale spróbuj sformatować, zajmie Ci to max. 1h.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

e tam odrazu format,zainstaluj pobierz najnowsze definicje wirusów i usuń punkty przywracania systemu przed skanem,po pełnym skanie restart systemu i powinno być git. sporo wykrywa więc wywal wszystko co uzna za zagrożenie,chyba że wiesz ,że jest coś nieszkodliwe. link do progsa poniżej

http://www.dobreprog...dows,13117.html

do metina loguj się przez ekranową klawiature .

a jako skuteczny pakiet do ochrony komputera polecam darmowego comodo

http://www.dobreprog...dows,12952.html

Opublikowano

Omg zgraj co najwazniejsze i zrob formata to nie jest trudne chyba ze nie umiesz to polecam na youtube luknac filmik i gitara . Ja jak bym wiedzial ze mam keyloggera to bez wahania formata po co stracic kolejne konto ?? (pytanie retoryczne ) , Format zajmuje od 30 - 60 minut więc co to jest przeciez jak bedzie ci sie formatowac mozesz isc na TV pozdro xdxdxxdxd :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...