Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amumu

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem.... ze jak wpisze w googlach to mi wyskoczy moba fire albo solo mid mobafire- do dupy bulidy na amumu a solomid-jungle

Szukam bulidu na amumu nie pod jungle i tak zeby mial jakis atak .

Opublikowano

wiem.... ze jak wpisze w googlach to mi wyskoczy moba fire albo solo mid mobafire- do dupy bulidy na amumu a solomid-jungle

Szukam bulidu na amumu nie pod jungle i tak zeby mial jakis atak .

uwiesz mi ze anunu pod jungle jest 100x bardziej przydatny dla team'u niz dla lane. ma zarabiste ganki ze stunem do tego jego ulti :D
Opublikowano

Amu na lini ssie.

Nim to tylko do jungli. Dużo lepszy, bardziej się przyda.

Jeśli grasz samemu to możesz mieć problemy z użyciem ulti - lepiej zawsze z kolegami i na skype/ts3 czy na czymś innym.

Opublikowano

omg, gość chce iść Amumkiem na linię! Krzysiuu! Only jungla! Zajebiste ganki Q+W+E + Na prawdę dobre ulti do TF'ów.

Opublikowano

Można go robić pod ROA ale nie widze sensu. On ma się wbić na bandażu i zestunować wszystkich i przy tym nie paść w sekunde

Opublikowano

Ale amumu i tak trudno zabic podejdziesz na ganka ulti wszystkie skille ale kille neistety nie amumu.

a gank wcale nie jest po to, aby zdobyć fraga dla cb. Przecież masz kolegę na linii, który ci pomoże..

Opublikowano

czemu nie full ap?

bo amumu to tank... zagraj sobie 1 gre pod tanka a 2 full ap w 1 grze bedziesz mial max 3 zgony i kilka zabojstw napewno bo tak czy siak robisz dmg a pod ap przynajmniej 5 zgonow i niewiele wiecej zabojstw niz w 1 grze dlaczego? bo jego skille potrzebuja bliskiego starcia z przeciwnikiem tzn Q sie przyciagasz , W i E musisz byc bardzo blisko przeciwnika gdybys szedl pod ap on by sie odwrocil i dead chyba ze gonisz supportera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...