Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Terraria] Własny królik

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak samo zrobilem ale marchewke mialem w ekwipunku nowej postaci ^_^

No, bo to jak zrobisz wg TuT'a to musisz nową postać zrobić wtedy będziesz miał tą marchewkę. Na stworzonych postaciach nie doda Ci jej. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Fajny tut, masz like. Ale fajnie by było jakby zrobili w terrari jakiegoś zwierzaka atakującego/defensywnego. Atakujący dawałby ci np. wiecej ataku a defensywny obrony/zycia. Może kiedyś to zrobią ale nie wiem. Poradnik fajny.

P.S. Skąd to znasz?

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

Fajny tut, masz like. Ale fajnie by było jakby zrobili w terrari jakiegoś zwierzaka atakującego/defensywnego. Atakujący dawałby ci np. wiecej ataku a defensywny obrony/zycia. Może kiedyś to zrobią ale nie wiem. Poradnik fajny.

P.S. Skąd to znasz?

Skądś na pewno. ;)

@Down

Dobra. :ninja: xD

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

P.S. Skąd to znasz?

Zmartwię Cię, nie będzie już aktualizacji Terrarii :mellow: Autor woli robić nową grę - Starbound.

Kasmas, nie rozpisuj się tak :ninja:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie działa ta marchewka :(

Klikam tym LPM i nic się nie dzieje :(

Musiałeś źle dodać wpis do rejestru :P Daj screena z regedit
Opublikowano

Ale nie chodzi o terrarie ..

Musiales wpisac Regedit w uruchom i dojsc tam gdzie prowadzil tut

Jesli wpisales tam bunny to zrob screena i nam pokaz czy dobrze to ci pomozemy -_-

60023_13_01_12_8_48_19_3.jpg
Opublikowano

ale jeśli nie mam orginalnej terrari to nie mam folderu terraria w regedit w którym trzeba dodać ten bunny

Opublikowano

ale jeśli nie mam orginalnej terrari to nie mam folderu terraria w regedit w którym trzeba dodać ten bunny

To nie ma znaczenia, na pewno masz ten "folder". Pewnie szukałeś w LOCAL_MACHINE albo CLASSES_ROOT i nie znalazłeś :)

HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Terraria

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawdę poradnik jest dobry i wszystko działa ! To prawda Carrotka pojawia się po zrobieniu nowej postaci albo zchackowania poprzez TerrariaViever ( taki jak INVEdit do minecrafta )

Nie trzeba dobrze znać windowsa jak to łatwe jest :D Wszyscy na serwerze w Terrazone zazdroszczą xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś mnie poprosi to zrobie dla nieumiejętnych pliczek co doda wam ten wpis do rejestru czyli wystarczyc bedzie tylko mapka :) i 2 klikniecia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko dodam, że wcale nie potrzeba mapy z marchewką, przynajmniej u mnie, bo sama mi się pojawia w ekwipunku.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Tylko dodam, że wcale nie potrzeba mapy z marchewką, przynajmniej u mnie, bo sama mi się pojawia w ekwipunku.

Wiesz, ale nie każdy potrafi sobie z tym poradzić. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...