Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p] Dragon Ball <333

zabaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, hmmm... mam ferie i wzięła mnie ochota na oglądnięcie jeszcze raz całej serii DB. I mam problem, bo nie mogę znaleźć nic dobrego, albo za słaba jakość, albo jeszcze jakieś duperele, najlepiej by było z fajnym lektorem jak kiedyś :). Więc moje pytanie brzmi: Czy ma ktoś może jakiś link? tylko nie chcę ściągać ich pojedynczo tylko w jakiś paczkach np.: po 20. U wujka Google szukałem, ale lipa :(.

Z góry THX.

dópa!

Opublikowano

Obejrz w takim razie Dragon Ball Kai, brak spoilerów, choć akcja jest tylko od Saiyan Sagi do Buu Sagi.

Opublikowano

http://www.anime-shinden.info

klikasz anime online i se znajdź

Ty chciałeś 20 odcinków dobrej jakości w jednej paczce znaleźć o_O? jeżeli 1 odcinek to ~300-500MB za dużo, jedynie na torrentach możesz poszukac ale wtedy raczej ENG

+ na szybko polecam niepełną serię (tylko 5 odc) anime Another, fajny klimat :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Hmmm... animezone nie ma odcinków. / chcę całą serie obejrzeć nie żadne kai'e

jeżeli 1 odcinek to ~300-500MB za dużo

odcinek waży 50-70mb -.-

Może ktoś inny pomoże.?

@Edit down

chyba tak, coś mi się pomerdało ^^

dópa!

Opublikowano

Na youtube są odcinki w hd , niektóre podzielone na 2 party

Co prawda z angielskim dubbingiem więc znajomość języka wymagana ale lepsze to niż ocenzurowana francuska wersja z polskim lektorem + te żałosne tłumaczenia jak Piccolo = Szatan Serduszko

s2c77Oa.png

Opublikowano

@UP

Poszalałeś? Trzeba być upośledziem żeby oglądać anime z angielskim dubbingiem.

http://www.grupa-mirai.pl/

Najlepsza jakość, najlepsze napisy, najlepsza wersja, brak cenzury (japoński, oryginalny dubbing i polskie napisy).

Wypuszczają odcinki na bieżąco, ale warto czekać.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

OOO w końcu coś interesującego :D THX

Do zamknięcia.

dópa!

Opublikowano

Jak masz Cyfrowy Polsat, albo Cyfrę+ to w AXN Spin HD(nowy kanał, w CP na 139, a w C+ na 50) leci Dragon Ball GT z polskim lektorem(bardzo dobrym) i bez ocenzurowania. Ogólnie na AXN Spin HD leci z anime i filmów animowanych - Naruto(lektor + bez cenzury), Nodame cantabile, Kilari, D.Gray-man, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Deltora Quest, Nana, American Dad!, The Boondocks, Robot Chicken, Iron Man i pewnie niedługo będzie ich coraz więcej. To chyba jedyny w Polsce kanał tylko dla młodzieży i na którym leci tak dużo anime.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...