Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bronie

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otoz kupilem ostatnio svd chyba lepsze od m95 tez kupilem m249 chyba lepsze od pkm i mam zamiar kupic jeszcze m16 chyba lepsze od ak (moim zdaniem) i chcialbym zebyscie napisali czy dobrze kupilem i dobrze mysle. Rowniez chcialbym sie dowiedziec jakie kupic drugie i (trzecie) bronie do tych co teraz wymienialem. Myslalem zeby do m16 kupic pistol bardzo daleki bardzo wolny i do tego zwykly dynamit. Do m249 nie mam pojecia co kupic na druga bron a na trzecia nie wiem czy ta nowa drake bazuke czy ta gruba bazuke. Do svd chyba wiadomo katane ale nie wiem moze tez pistol a na 3 bron dynamit. prosze abyscie wy napisali swoje zdanie. Dzeiękuje.

Aha i prosze nie piscie takich komentarzy: nie ma sensu kupowac lepiej uber albo super, zle zrobiles.

Ja wiem co mam kupic...naprawde.

Opublikowano

jeśli chcesz to kupować proszę bardzo, naturalnie nikt cię nie zmusza do kupowania wersji Uber/Super

ale wiec że:

AK74 to to samo co M16

PKM to to samo co M249

SVD to to samo co M95

różnica tkwi w tym, że jedno jest dla royali a drugie dla nationali

kradzione odpowiedniki również niczym się nie różnią

więc tak:

do M16 zgadzam się, pistol daleko/wolno

Do M249 wypada dokupić Elite M249 (według twojego spojrzenia na broń)

Do M95 ja bym brał uber nóż, tu jest dużo pasujących broni, zależy jak lubisz grać | a katana jest do kitu, gorzej wali od noża

zapoznaj się także z tymi tematami:

http://www.mpcforum.pl/topic/404405-info-statystyki-broni/

http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/

może coś ci przypadnie do gustu

Opublikowano

aha ok i jak cos to ja sie pomylilem z tym m294 i pkm mam te tier elite 1 czy cos takiego

to się dobrze składa, ja osobiście nie lubię mg long, nie potrafię nimi z daleka nawalać ;P

jak chcesz to dokup sobie PP (Jack's Cloudmaker/Chmurotwórca Jacka/Nienawiść Hectora wszystko to to to samo)

jest to broń jednej szansy, jak się nauczysz grać będzie świetnym uzupełnieniem mg short

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...