Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mod na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Próbowałem wgrać na serwer car moda. Ale coś nie idzie :< Robiłem według poradnika ale wyskakuje mi ciągle że "Broken file" przy wrzucaniu do MCserver. Rozumiem że popsute, ale jak to zrobić żeby działało ?

Jeśli ktoś ma już gotowca tylko z tym modem to niech podeśle. A jeśli ktoś zna rozwiązanie to niech napisze.

Dam duużo Like :)

Bywalec
Opublikowano

Według tego tutoriala?, spróbuj jeszcze raz, dokładnie. Powinno działać. Plik jest uszkodzony, na pewno wszystko poprawnie skonstruowałeś?

http://www.mpcforum.pl/topic/437153-tut-jak-wgrac-mody-na-serwer/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Było 100% według tego :< Jak przenoszę z ModServer do Minecraft_Server to wyskakuje że plik jest uszkodzony.... Cokolwiek chcę przenieść :/

Bywalec
Opublikowano

A odpowiednio zapisałeś? Na moddowaniu się nie znam za bardzo, ale myślę, że mogłeś ze złą końcówką zapisać. Albo coś Ci zjadło.. Może masz jakiegoś wira? Raz tak miałem, co wgrałem Mo' Creatures to było uszkodzone. Zobacz czy antywirus nic nie wykrył. U mnie wykrył.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Anty wir nic, otwieram minecraft server za pomocą winraru i potem przeciągam najzwyczajniej w świecie, klikam ok, po czym wyskakuje małe okienko z ! żółtym i pisze ścieżka i że "Broken file" na samym końcu.

Bywalec
Opublikowano

Czasami WinRaR ma głupie odpały. Podczas przenoszenie, przenieś z pulpitu, zadbaj by nic innego nie było otwarte. Może pomoże.. (Ale morze jest głębokie i szerokie...)

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...