Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie dzialaja mi mody w MC pirackim

DjKorexon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o to ze ilekroc pojawial sie jakis fajny mod (ostatnio npcmod) to po instalacji nie bylo go (tzn. dziala mi mc ale nie moge zrobic motyki i ludzi nie ma)

prosze o szybka odpowiedz

Bywalec
Opublikowano

Instalacja niektórych modów jest skomplikowana. Wujek Google nie gryzie. Dodatkowo poszukaj na YouTube. Albo napisz, że potrzebujesz pomocy w zainstalowaniu mod'a.

5jJNSGS.png

Opublikowano

hmm... albo to jak kolega powiedział albo źle przeczytales instrukcje zainstalowania np nie masz modloadera do tego moda

http://imageshack.us/photo/my-images/687/obraztoa.png/

Bywalec
Opublikowano

Czasami filmy są niedokladne, sprawdź tak jak pisałem czy na każdym filmie jest tak samo..

A później się mówi ''aha''...

GOOGLE NIE GRYZIE!

To powtarzam po raz kolejny.

Jeżeli masz kolegę z premium, to zrób reinstall MC i poproś aby się zarejestrował i od nowa spróbuj zainstalować.

MiniTut do reinstall.

Click R + Znaczek windows;

Wpisz:

%appdata%

;

usuń .minecraft

Reinstall gotowy!

5jJNSGS.png

Opublikowano

Posłuchaj pobierz jeszcze raz modloader i ten mod, zrób reinstalacje folderu ".minecraft", LECZ NIE USUWAJ LAUNCHERA!!!

Dobrze teraz włącz launcher kliknij "Enter Game", lub "Login no premium", lub "Login" [nie wiem jakiego launchera używasz ale pewnie wiesz co wcisnąc by gra sie uruchomiła ;)]

Następtnie nowy czysty minecraft ci się pobierze.

Wyłączasz minecrafta, i klikasz w start [jak masz win7 to jest ta ikonka na dole z logiem windowsa] i wybierasz "Uruchom" lub w przypadku windows 7, te pole z napisem "Wyszukaj pliki i programy", tam właśnie wpisujesz %appdata%.

Teraz wejdziesz w folder Roraming i poszukaj folderu .minecraft.

Wchodzisz w folder bin i tam masz plik z rozszerzeniem *.jar.

Dalej instalujesz według jakiegoś filmu/tutorialu.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Daj "Lubię to" :D!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...