Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TRENING [pomoc]

looobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, chciałbym zrobić ten trening abym mógł kierować samolotem, helikopterem, ale to kosztuje ok 75 000 ... nie da się tego zrobić za darmo?

Opublikowano

Nic nie kosztuje tylko wbij sobie np 3lv i idź do głównego Menu gry i Wybierz zakładkę Trening i Tam wybierasz sobie obrazek z Helikoptera lub Samolotu,Klikasz na to i Masz. Mam nadzieje że pomogłem jak coś to pisz na PW :)

post-321734-0-16650900-1329337849.png

Pomogłem ? Daj Lajka

:)

Opublikowano

Pierwsze co musisz zrobic to awansowac na wyzszy poziom, w nagrode otrzymasz 1 Training point ( co 1 lvl ), ktore mozesz wydac w skille na ktore masz ochote.

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Proszę:

http://www.mpcforum.pl/topic/527404-tut-latanie/

Może to nie jest perfekcyjny TuT, lecz mniej więcej się dowiesz o co kaman.

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...