Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf3 noktowizor Problem

fidex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam problem nie wiem czy wy tez pamiętacie kiedyś jak się grało przez noktowizor było świetnie widać przeciwnika na każdej mapie teraz jak zacząłem grac w bf3 zmieniło się to np jak daje sobie noktowizor widzę nie wyraźnie i mgle czy wiecie jak to ustawić zęby było widać jak kiedyś czysto i wyraźnie na każdej mapie :(

Opublikowano

Po jakimś tam update deweloperzy zmienili działanie noktowizora teraz ten zasięg jest trochę ograniczony i dlatego nie widać wrogów już tak dobrze.

Tomekrusz.png
Opublikowano

Po jakimś tam update deweloperzy zmienili działanie noktowizora teraz ten zasięg jest trochę ograniczony i dlatego nie widać wrogów już tak dobrze.

Co ty gadasz?

Mi noktowizor działa jak działał. Bez żadnego "skróconego dystansu"

Opublikowano

Gdzie dokładnie

to rozmycie

Nic z tego dalej tak samo z tym rozmyciem morze jest jakiś pach lub coś żeby to poprawić

Gość malutki688
Opublikowano

Co ty gadasz?

tak na 100% dziala ci tak jak dzialal kiedy,true story bro

Opublikowano

Co ty gadasz?

Tak jak to już powiedział malutki: "cool story bro" ^^ A jeżeli naprawdę myślisz, że masz rację to z pewnością nie grałeś w battlefielda 3 przed 6 grudnia 2011 roku, wtedy właśnie EA wydało patch w którym zjebało celownik noktowizyjny do takiego stanu jaki jest obecnie :)

@topic

niestety nie da się nic zrobić, noktowizyjny przed 6 grudnia był najlepszym celownikiem, teraz niestety praktycznie niemożliwa jest efektywna gra z tym celownikiem.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Whoah, w kampani jest taki zajebisty celownik noktowizyjny :D Własnie chyba o ten ci chodzi.

Jest różnica widzę lekka mgle kiedyś było szyto widać macie jakiś pach albo coś zęby pomóc

"zęby" ? A co ma piernik do wiatraka ?

@Down

Już nie można upominać o.O:D

OndteAw.png
Gość malutki688
Opublikowano

gdybys mial troche oleju w glowie to bys nei zadawal debilnych pytan-_-

chcial napisac żeby ale za pozno wcisnal alt i wyszlo zęby naprawde ciezko sie domyslec-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...