Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego chcecie plugina :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

A przy okazji, że robię sobie programiki na Androida w javie to pomyślałem, że zrobię coś do bukkita :)

I tutaj wjeżdżacie wy - jakiego zrobić plugina? Coś prostego jak ten: http://www.mpcforum.pl/topic/551614-dlautroski-plugin-offinfo/ plugin.

Pozdro i dzięki.

P.S.

Proszę nie spamować - tylko sensowne propozycje

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Hmm ja ostatnio myślałem nad pluginem że w folderze by był plik txt i tam by się wpisywało

[Admin]JaQu

[Mod]Heniut

a jak by gracz wpisywał w grze /team to by mu pisało

Aktualny team:

[Admin]JaQu

[Mod]Heniut

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Dobre, ale coś użytecznego, a nie sama komenda ;) Na razie robię jeden według mnie fajny projekt :)

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Czyli? Mógł byś opisać, ponieważ czasu akurat nie mam za dużo teraz :(

Opublikowano
Coś prostego

To ma być prosty plugin -.-

Opublikowano

he to by się gości musiał męczyć z dobre 2-4 miechy mu chodzi o takie wylanczanie serwera kickowanie,banowanie itp.JaQu moge ci takiego zrobić ale to by nie było w folderze pliku do zmiany tylko bym musiał powypisywać w pluginie :( więc co zmiana teamu to zmiana w pluginie -.-

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Mógł bym takie coś zrobić korzystając z API premissions :)

Troszkę by to zajęło, ale nie chcę za bardzo tego robić, bo nie wiem czy się przyda

Opublikowano

3 dni jak by mi się chciało -.-, ale teraz ferie i jadę na obóz na tydzień w niedzielę :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...