Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] tcp/ip pomoże ktoś ;/

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem mam diablo na v1.12 zbanowany cd kay kolega ma to samo diablo co ja na tym samym cd kay bo odemnie ma je i chcemy zagrac tcp/ip wbijam robie serva daje mu ip której jest podane w diablo 192.168.137.1 on wpisuje robi sie i wysakuje nie mozna polączyc sie z serverm mam ofnietego firewala i nawet antywira ofnołem potem on zrobil serv wal mi ip znowó to samo oby dwaj mamy win 7 co zrobić ? by działało mamy postacie z rozszerzeniem i to diablo lod

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

też to miałem ale wiem co zrobic

1. wejdz w google.pl

2.wpisz gameranger

3.wes 1 link

4.pobierz

5.zainstaluj

6.kliknij host potem ustal gre ludzi i radze zrób hasło

7. kolega też musi mieć program potem szuka ciebie wbija hasło i start klikasz i ci wszystko ałtomatycznie

Opublikowano

ej posłuchaj mam problem czemu tak mam zaistalowalem tego game ok zrobilem all zrobilem konto hostuje serva robie gra podczas włączania czesto sie pomniejsza raz wgl sie nie chce wlączyc a dosć czesto wgl podczas wlączania nie ma reklam potem jak uda sie zrobic serva to kumpel dołącza jets ok i pod koniec wiech mu sie pasek potem on zrobil serva ja chce wbic wlącza mi sie diablo i?? nic poprostu stoi w miejscu a jak chce kilikąc dołącz do gry to zamist wpisac ip to tak jak bym trzymał spacje same odestepy leca co jest?> nawet do innych graczy nie mogę dolączyć wtf;//

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

do innych serverów niezawsze dołaczysz bo one mogą być różne zależne od patcha który właściciel servera ma np. ty masz patch 1.13 a on ma 1.12 to nie wbijesz

a z tymi wiechami to dokladnie niewiem :/ mi wszstko ladnie chodzi

Opublikowano

kurde ;/ wlasnie chodzi o to ze mam ten sam patch tylko ze widzisz mojemu koledze gdy da jojna to wbija mu do gry i samo mu dołącza do stworzonej gry juz w miescie a mi sie włącza menu czyli jeden gracz batelnet itp... i nic sie nie dzieje ;/

Opublikowano

czyli praktycznie chodzi oto ze ty masz fulll diablo 2 tak i ty daleś je koledze tak ? jesli tak to jak on wbija to musi cie wyłaczyć bo macie ten sam diablo 2 czyli myśle że tak tego nie zrobicie ty musisz miec swojego diablo 2 a on niech ściągnie se pirata innego wyjścia nie moge albo niech kolega kupi se też diablo 2 :/

Opublikowano

ale ja nie mam fula ja mam od kolegi pirata obraz płtyty odrazu w instalacji jest ten sam cd kay i wgl ;p on ma odemnie ten obraz i gramy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...