Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]Co zrobić jeżeli nie chce nam sie włączyć bf

firmowepaliwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam 3.0 a mam 3.5...

Dodatkowo, jeżeli wyskakuje błąd z PB, gra mi się zamyka, pojawia się czarny ekran/biały, wywala błąd p4f.exe został zamknięty to to pomoże ? Mało precyzyjny "Tut".

Instalacja 3.5 pomaga tylko wtedy, gdy okno gry zamyka się podczas uruchomienia.

Opublikowano

Net Framework 3.0 nic nie daje, kto normalny instaluje SP3 dopiero kiedy chce zagrać w jakąś grę? jak instalujesz windowsa to instalujesz też SP3 więc tut jest zbędny, poza tym tak jak Googlus pisze, Net framework 3.5 istalujesz tylko wtedy, kiedy okno gry się zamyka podczas kliknięcia PLAY NOW

Opublikowano

Tylko wymieniłeś trzy na kilkanaście? A jeżeli to nie pomoże, mam wyrzucić kompa przez okno?

10906.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam problem z BF Play4Free ściągłem ją wchodze na stronke przez internet explor daje play now i potem wyskakuje białe okienko

i nad nim pisze GAME IS LAUNCHING po 5s wyskakuje cos dam zezwalaj i wyskakuje jjakies okienko kolejene i w nim pisze There is already another updaterinstance runing.

I nie wiem co robić bo chciałem zagrać z kuzynem a nie działa helpp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam problem z BF Play4Free ściągłem ją wchodze na stronke przez internet explor daje play now i potem wyskakuje białe okienko

i nad nim pisze GAME IS LAUNCHING po 5s wyskakuje cos dam zezwalaj i wyskakuje jjakies okienko kolejene i w nim pisze There is already another updaterinstance runing.

I nie wiem co robić bo chciałem zagrać z kuzynem a nie działa helpp

Ctrl + Alt + Del

Zakończ proces p4f.exe

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja Wam powiem , że mam dość starą kartę i mi nie chodziła grafika , jeśli macie taki problem , zainstalujcie stery od podobnie zbudowanej karty , tylko ręcznie , nie instalatorem .

Dodaj to , bo może ktoś ma podobny błąd . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

mam

windows service pack 3 i NET

framework 4.0 ale i tak nie działa najpierw wyskakuje mi to:

ss1dju.jpg

i czekam i czekam znika okno i nic :

ss2id.jpg

co z tym morze być ???

Pomogłem daj - :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...