Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dotyczącej karty graficznej.

MenoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chcę kupić nową kartę graficzną (nie mam za dużo pieniędzy więc proszę nie pisać komentów że to bardzo słaba karta) mam chwilowo na oku karte graficzną nvidia gt 520

http://www.x-kom.pl/p/70367-karta-graficzna-pci-e-palit-gf-gt520-2048mb-64bit.html

i tu mam pytanie ile fps'ów będę na niej w lolu wyciskał

76561198056612716.png

Opublikowano

Myślałem że ktoś na tym forum posiada tą kartę i mi powie, ale dziękuje i zaraz się zapytam :)

76561198056612716.png

Opublikowano

To można po parametrach wywnioskować:) na monitorze HD, rozdzielczości 1920x1080 na pełnych detalach obstawiam ~~70-75 fps :) oczywiście z odpowiednimi ustawieniami karty.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sama karta to mało, ważny jest też procek i inne pierdoły... A różnice między wydajnością nawet na tym samym sprzęcie zależą też od dobrej jego konfiguracji :) Tak więc pozostaje jedynie dział techniczny, ciężko powiedzieć co i jak...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Mogę podać specyfikacje mojego komputera

http://allegro.pl/amd-xt-fx-4x3-8ghz-8gb-1600mhz-500g-gt520-2g-500w-i2109134473.html

Tylko zamiast 8gb jest 4gb

76561198056612716.png

Opublikowano

Mam nadzieje że go jeszcze nie kupiłeś bo to syf... zasilacz może ci spalić kompa, karta do multimediów, ram no name.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...