Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czasy wykręcane na trasach

bodex20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym przedstawić nieco naiwne pytanie odnośnie czasów osiągiwanych przez innych graczy tj. Jadąc na np. Eagle drive koleś przede mną przejechał z czasem 1:12, kiedy ja dojechałem na 1:30 uznając swój przejazd na prawie czysty i mając lambo z łączną sumą za tuning 670 oraz wszystkie umiejętności wyścigowe zdobyte na awansach na kolejne poziomy? Przeciwnik miał zazwyczaj słabsze noty za auto a i tak był pierwszy. o co kaman? Aż się nie chce startować z takimi "cfaniakami", w lambo na każdej części mam 12 lub 13 zamontowaną w zależności od rodzaju tej części. Nie sądzę aby umiejętnościami jazdy wybił się na czołówkę aż o ponad 15 sek.(aha, nie używają zazwyczaj żadnego powerup'a)

Zakładam że każdy mając ponad 49 lvl jeździł tą trasą bo jest obsiewana częściami i być może się każdy z czymś takim spotkał.

Dziękuję z góry za odpowiedzi jak nie pasuje to do trash.

Opublikowano

Ja mysle ze spokojnie jest ten czas do osiagniecia, ja mclaren pokonuje ja z czasem 1:18.

Opublikowano

Hacker i tyle.

UWAGA! POLECAM ŚCIGAĆ SIĘ Z LEPSZYMI AUTAMI, BO IM SŁABSZE AUTO, TYM WIĘKSZA SZANSA NA HACKERA. Ja widząc taką sytuacje wychodzę z rooma nie patrząc czy jest to hacker, czy nie. Więc jezeli jeździsz bez hacków i zależy Ci na ratiu [śr. pozycja na mecie] to nie ścigaj się np lambem z eclipsem

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Też mnie to denerwuje i teraz uważniej obserwuję przeciwników w roomie przed wyścigiem, miałem sytuację, że ok. 200 metrów przed metą koleś był za mną ok. 100m, miał wolniejszy wóz, ja jechałem już max. prędkością, przejeżdzam pierwszy przez linię mety, i nagle okazuje się że przegrałem z nim o 1 sekundę, beka. Taki czas na tej trasie spokojnie można osiągnąć, dowód na filmiku, ładnie gościu pojechał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...