Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki system pod APB

quaunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie , na jakim systemie najlepiej odpalić APB ? Słyszałem gdzieś że na WIN 7 64bit gra po prostu ma jakies problemy i 'tnie' mimo że FPSy się trzymają 30+ . Więc tutaj mam pytanie do was . (mam 8GB ramu więc nie wchodzi w gre 32bit niestety ...)

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

ja mam win 7 64 bity i dziala doskonale nie ma zadnych scin :)

nie wiem kto ci tak mowil ale napewno on nie mam komputera poskladanego pod win 7 64 bity

Opublikowano

Ja mam jakoś Windows 7 x64 HP i gra działa beż żadnych problemów. Jedynie czasami są takie, że postać sama idzie, ale to winy przeciążonych serwerów, jak jest mniej graczy to nigdy ich w sumie nie mam :P

A co do gościa co Ci to mówił, to pewnie ma za słaby PC...

Opublikowano

Aha rozumiem ... no nic dzięki . Kompa mam napewno dobrego , pisałem już moją specyfikacje tu na forum i ktos poparł . Fpsy też się trzymają tylko w grze są dziwne przycinki ... postaram sie ze steama nagrac filmik to pokaze jak to wygląda ...

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Ok to jest mój filmik z nagranym lagowaniem gierki ... widac to w niektórych momentach gdy biegne .

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Szczerze to takie to ja też mam, ale nie tak często. Ty masz co jakieś ~5sekund a mi bardzo rzadko się robią...

Wbij jeszcze na serwa gdzie jest mało ludu i zobacz czy tam takie same będą lagi, to będzie wiadomo czy to wina sprzętu, czy serwerów.

Opublikowano

ok zobacze dzisiaj wieczorem jak to chodzi :D.

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...