Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]

rafael565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar zrobićsobie dropka tak do 35 lv. Bedzie to wojownik body. Nie wiem co robić ze skillami, ponieważ gdy nabije ten 35lvl to max bede miał 2 skille na M. Wybrałem berserk i aure. Ale martwi mnie ze bedac na 30lvl+ ze nie wejdzie mi drugi skill na 17. Przypomnę może, że na moim serwerze OZ berserk chodzi po około 30-35kk a aura około 10 kk. Mam najpierw maxować berserk, potem aure, żeby potem nie kupować tak drogich OZ ? czy to sie opłaca? Czy może macie inny sposób.

Za mądre odpowiedzi będą lajki ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Na początek aura, a potem berek.

Szybciej wbijesz lv.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A ja Ci polecam pierw berserk a później aurę. Ja tak zrobiłem i wyexpiłem bez problemu. Wolę dać 10kk za oz aury niż 60/80 za berserka ... (ceny z s1)

Opublikowano

Tak myślałem, żeby berka najpierw. No cóż - dzięki za radę.XxKoXx oraz ~Gryffin~ macie po lajku ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Ostatnio właśnie przez coraz bardziej popularny build Berserk>Aura ceny tych dwóch oz się równoważą, u nas już właściwie kosztują tyle samo ;] Ale jak u cb oz aura jest tańsza to berserk>aura

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pierw berek potem aura... sam popelnilem ten blad i wywalilem 60kk na 2 oz.. <s19> ale przynajmniej weszlo ^^ wiec polecam do do 30 expic z aura na M1 i berkiem a na 30 zmienic na berka i pozniej maksowac aure... :)

Opublikowano

OK. Macie po Like, Dzięki za wypowiedzi. Temat do zamknięcia ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...