Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne zachowanie się WoW- sunwell

NemeziS89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na realmie Stormrage wszystko działa poprawnie, 0 lagów gra przyjemna. Jednak gdy zacząłem dzisiaj grać na Feronis, poczułem wielką różnice... niestety na minus. Pingi wahają mi się od 100 do nawet 1000, prawy przycisk myszy często się "zacina" (nie da się nic zrobić, muszę nim poklikać kilka razy żeby zaczął reagować), gdy próbuję kliknąć na mobka to muszę to zrobić kawałek w prawo, bo nie zalicza kliknięcia. Jest to bardzo uciążliwe. Dodam że dzisiaj byłem na Stormrage i gra działała płynnie, bez lagów i zacięć ppm. Liczę na pomoc ;)

Opublikowano

Moze to błąd po stronie serwera lecz wątpię bo sam tam gram i czegoś takiego nie ma. Może to wina twojego łącza ? Bo na realmie feronis jest wiecej graczy teraz jest 2450 a

Stormrage zaledwie 500.

simply.4557.gif

Opublikowano

Dokladnie to co up.

Na feronisie jest 2750 osob chyba. Wiec to chyba normalne ze sa lagi.

Ja tez gram na feronisie na poczatku miałem takie problemy, ale teraz 60, 70 fps .

Opublikowano

Lagi a zacinanie się gry to nie to samo.

Przy 3000 online na feronisie mam diff 100-150 i 60ms. Nie wiedziałem nigdzie, by ktoś się skarżył na jakiekolwiek lagi.

Opublikowano

Lagi a zacinanie się gry to nie to samo.

Przy 3000 online na feronisie mam diff 100-150 i 60ms. Nie wiedziałem nigdzie, by ktoś się skarżył na jakiekolwiek lagi.

Są lagi, a największe jak się zaczyna grę. Ja jak expiłem noobkiem koło ogri to mobki się można powiedzieć teleportowały :D Ale to jeszcze zależy od łącza bo jeżeli masz 2 mb to możesz mieć lagi.

simply.4557.gif

Opublikowano

Tak, mam neta 2mb neozdrada, pingi się strasznie wahają, zdarza się 50, najczęściej jest 200-300, ale podskakuje do nawet 1000... Po reinstallu i zmianie addonów problemów z prawym przyciskiem myszy już nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...