Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[] Czolg szybki :d

kacperr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie :D

jaki jest najszybszy czolg z ranga . V??. lub VI.

i jakie państwo :D

i napiszcie nazwę czołgu taka jaka jest w grze bo nie znam się dobrze jeszcze ^^

sorki za pytanie ^.^

Dzieki mozna zamknac temat

Prosze o zamkniecie tematu i dzieki za odpowiedzi

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

stawiam na AMX12t lub AMX 13 75

Moze nie maja najwiekszej predkosci maksymalnej, ale to sa 12 tonowe gowienka i pruja jak szalone.. wiec moznaby powiedziec ze sa najszybsze ;)

Opublikowano

Tier II

BT-2

Tier III

BT-7

Tier IV

T-50

Tier V

T-50-2

Tier VI

AMX 13 75

Najszybszy z tych wszystkich czołgów jest T-50.

Te francuskie wcale nie są takie szybkie jak tu niektórzy mówią, od AMX 13 75 już szybszy jest M12 z podstawowym działem (artyleria).

Co do najlepszego scouta to chyba będzie VK2801 z racji, że może mieć szotgana, dzięki czemu coś tam zrobić może.

Opublikowano

Tier II

BT-2

Tier III

BT-7

Tier IV

T-50

Tier V

T-50-2

Tier VI

AMX 13 75

Najszybszy z tych wszystkich czołgów jest T-50.

Te francuskie wcale nie są takie szybkie jak tu niektórzy mówią, od AMX 13 75 już szybszy jest M12 z podstawowym działem (artyleria).

Co do najlepszego scouta to chyba będzie VK2801 z racji, że może mieć szotgana, dzięki czemu coś tam zrobić może.

Nie są szybkie?Czy 65km na X tier to ci jeszcze za malo?Francuzy sa szybkie od 6tier do X.Ten amx X tier mija mausa jak mysz kota.

Ja tam mialem leoparda i vk2801 i jest dosyc szybki.Ale takze t-50-2 daje rade :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano
Przecież M12 rozpędzi się maksymalnie 37/38 km/h więc wtf?

Nie zgadzam się z tierem 2 - T2 LT ma maksymalną prędkość w grze (72 km/h).

Jak na razie maksymalna prędkość w grze to 72 km/h, więc nic szybciej nie pojedzie. Co ciekawe devsi mówili w jakimś wywiadzie, że nie planują wprowadzenia czołgów pędzących ponad 80 km/h, więc możliwe, że Hellcat będzie popylał 80 km/h - czyli rozwijał swoją prawdziwą maksymalną prędkość.

@jugens22 jaki czołg Ci popyla 73 km/h?

@Bartollo no tak masz rację, 'zrywność' to ten czołg ma niezłą.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Przecież M12 rozpędzi się maksymalnie 37/38 km/h więc wtf?

Nie zgadzam się z tierem 2 - T2 LT ma maksymalną prędkość w grze (72 km/h).

Jak na razie maksymalna prędkość w grze to 72 km/h, więc nic szybciej nie pojedzie. Co ciekawe devsi mówili w jakimś wywiadzie, że nie planują wprowadzenia czołgów pędzących ponad 80 km/h, więc możliwe, że Hellcat będzie popylał 80 km/h - czyli rozwijał swoją prawdziwą maksymalną prędkość.

Maksymalna predkos to 73km

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie ma pytania o najszybszy czołg tieru X, czy może o czołg który może się rozpędzić do jak największej prędkości, bo AMX 40 teoretycznie może się rozpędzić do 40, a w rzeczywistości 20 nawet nie wyciągnie. Pytanie jest o najszybszy czołg, czyli taki który może osiągnąć dużą prędkość i nie robi tego dwóch godzin. Jeżeli na pytanie czy czołg jest szybki patrzycie na prędkość maksymalną i tyle to brawo, ale ja wolę jeszcze sprawdzić przyspieszenie danego czołgu i nie robię tego na oko.

Więc nie wiem czemu zachowujecie się jakby to był temat chwalenia francuskich czołgów.

Co do Hellcata to podobno mógł wyciągać nawet 90 km/h, ale wątpię żeby developerzy coś takiego zrobili. Będzie raczej coś około 70 km/h jeżeli nie mniej.

Opublikowano

t50-2

a-20

te osobiscie polecam

a leopard jezeli wbijesz zalloge na ok.100% bo takto leo jest slaby

t50-2

a-20

te osobiscie polecam

a leopard jezeli wbijesz zalloge na ok.100% bo takto leo jest slaby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...