Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Name ESP

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem. otóż wujek wbił mi na MW3 i zjechał staty tak bardzo że jestem mniej przydatny niż worek kartofli . przynajmniej każdy tak myśli w rankingu lobby . miałem 1.23 a mam uwaga !!!! 0.61 . jak wróciłem ze szkoły było 0.57 . generalnie nabił przez 3 dni 4 tyś dedów . jak ogladałem jak grał to mi szczena opadła 30-40 dedów i 2-5 killi . !!!!

dlatego prosze o name esp gdy odrobię to to wywale to .

poproszę o tylko name esp'a i chciał bym aby był nowy i nie wykrywalny , hack tylko z tą funkcją . i z bardzo małą prawdopodobnością że mnie wykryją że ''ptaszek'' kolibra się chowa . dziękuje z góry .

Opublikowano

to dziala tylo w barakach w kill overall kazdy typ rozgrywki ma swoje statystyki zapisane na steamie ktorych w zaden sposob nie mozna modyfikowac

nodi7171

pewnie sie polakales jak zobaczyles takie K:D ratio co ?

hahahahahhahhahahahaahhaa

zalosny temat :/

Opublikowano

wole z tym nie ryzykować . odpaliłem i zobaczyłem brak menu jakiego kolwiek . więc sobie podarowałem . bo chcę tylko esp . zero aimbotów i innych ścierw które psują życie innym graczą .

Opublikowano

@nodi dzięki za zaufanie ;) ale czasami inni użytkownicy też mają coś ciekawego do dania , polecam ci ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/550766-hackmulihax-by-sfab/

lub poprostu czekać na aktualizacje multi bot'a lub na kolejny hack , a co do wykrywalności tego hack'a co ci dałem link uważam w skali od 1 do 10 : -7/10.

P.S pamiętaj o prefixach

Opublikowano

wiecie co . chyba nie ma co liczyć na darmowe dobre hacki . i nie wykrywalne . np nasz kid mod zrobił hacka który pewnie zagości tylko na tym forum i na detected trza będzie czekać do czerwca . ale nie stety pierwsze koty za płoty zawsze mogą wpaść w kompot jak przysłowiowe śliwki . a jak by nie było to o ile dobrze przeczytałem pierwszy hack naszego "zaid'a" . ale jest alternatywa . nie wykrywalne płatne hacki . albo przysiąść na te 5-20 dni i zrobić własnego esp'a który będzie tylko dla nas . i pewnie po roku będzie detected . ale w tedy wyjdzie nowa część CoD'a i ban na mw3 nie będzie w stanie mnie wkurwi***ć ;d apropo

"wbij na dedykach 10 prestige i zresetuj staty ;]

na DMD na 10 osob sa 3-4 osoby z 1+ wiec sie nie przejmuj"

Nope . bo mam odblokowane to co chciałem i długo młuciłem żeby wbić te wszystkie "Pro" w perkach . oraz dodatki do mojego MSR'a więc wole esp . jeśli bolą cie oczy od mojego pisma . to przepraszam i jeśli możesz to mnie popraw .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...