Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego uzywac?

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram pierwszy raz w Vindictusa, posiadam Lanna z 35, prawie 36 poziomem. Do tej pory uzywalem Twin Swords ale wykonalem troszke zaległego questa na Twin Speary. Oto moje pytanie:

Czego uzywac? Slyszalem ze przy spearach potrzeba dobrze umiec uniki, co kolwiek to znaczy. Pozatym gdy sie przyciska ppm, postac robi obroty co daje dosc czeste obrazenia. Co do dmg broni widzialem ze miecze maja wieksze. Czego uzywac, jaka jest roznica, czy warto? Prosze pomozcie :]

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Powiem ci że osobiście Lannem nie grałem ale brat miał Twin Spear i naprawdę robi wrażenie.

A szczególnie skill za pomocą którego postać obraca się w okół własnej osi przy czym zadaje bardzo częste obrażenia ale też traci na ataku.

Myślę że to zależy od twojego stylu gry... przede wszystkim z gry powinniśmy czerpać przyjemność bo w niej nie chodzi tylko o to by trenować swoją postać według jakiegoś debilnego bulidu. Radze obejrzeć kilka filmików na YT z Lannem w roli głównej to może coś cię przekona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...