Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Ktory

MosterAsa

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory

• yCraft.pl
      5
    • MineServ.eu
      5
    • inyy Napisz
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo ! Aha nie jestem graczem ktory pierwszy raz kupuje dedyka. Tylko sie pytam który hosting lepszy ponieważ zadnego z nich nie miałem yCraft.pl cena 10zl (z obnizka) 5slotow czy MineServ.eu 10zl za 5slotów ? Który lepszy mówic. Ew. Podajcie jakieś hostingi do 5slotów a najlepiej jakies 2 slotowce ;D. Zawiodłem sie na gamepix.pl Wiec poszukuje innego hostingu ^^

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o mało slotowy serwer to csrv.pl ma oferte dirt z trzema slotami za 15złotych, miałem tam taki serwer lecz przeszedłem na ofertę wooden, więc najbardziej polecam mineserv.eu kolega tam ma i jest git, ja równierz tam przechodzę w przyszłym miesiącu, mają tam oferte pięciu slotów za 10złptych, co jest bardzo korzystną ofertą. Jeśli pomogłem w wyborze hostingu liczę na lajka.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

O jaki serwer Ci chodzi, czysty craftbukkit? U mnie za 5 zł dostaniesz 5 slotów.

Opublikowano

na Freecraft.pl masz 50slotów za 50zł ;>

A jeżeli chcesz mniej slotów to masz 4sloty za 10zł.

Opublikowano

50slotów 2GB RAMU ?! Czy ich...

Nie chce wiedzieć co się dzieje przy 50/50

Na ownserwer.pl dają 64mb na slot. 3200MB=50slot

Różnica kolosalna. Dodam, że mam serwer 33sloty i jak mamy ponad 26 slotów zapełnionych są lagi lagi i jeszcze raz lagi.

Także powodzenia na Twoim serwerze.

Opublikowano

CraftServe.pl <-- Często mają promocje z okazji różnych świąt (prawie zawsze) , osobiście miałem 3 slotowy , 10 slotowy a obecnie 20 slotowy serwer , pomoc techniczna godna podziwu oraz dobre maszyny . Polecam.

Opublikowano

Ja mam 33/33 lag lag lag... I chcesz mi powiedzieć, że 33 osoby mają złego neta ?

Nie wierzę. Fakt z Twojego syga widać, że net ładny posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...