Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Serie zabić u innych

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak: Gdy gram sobie na różnych serwerach i patrze że jakiś koleś z wrogiej drużyny ma EMP a ma tylko 14 zabić (EMP jest od 18) i zadaję sobie pytanie: Jakim cudem?

Czy ktoś może mi odpowiedzieć?

76561198063680646.png
Opublikowano

możliwe że ponownie odnaleźli kod zmiany ks , czyli z mniejszą ilością zabić można zdobyć ks , lecz jest to mało prawdopodobne , upewnij się czy aby na pewno posiada on 18 kill .

P.S pamiętaj o prefixach

Opublikowano

Nie wiem jak jest w innych trybach, ale np. w Dominacji HC, jest tak, że dostajesz punkty do serii za zdobycie flagi, czy zestrzelenie helikoptera.

Opublikowano

Zapewne grałeś na Dominacji, za każde zdobycie flagi otrzymujesz tak jakby jeden kill do killstreaku (nie do moaba).

Dodatkowo, za każde zniszczenie heli, samolotu lub innych takich nagród za killstreaki (sentry gun, sam, isu itp.) otrzymujesz jeden pkt do killstreaku (też nie do moaba).

Innej możliwości nie ma :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

a tak przy okazji zapytam się: czy jak mam wsparcie (za dednięcie nie traci się serii zabić) to przy śmierci zeruje mi się licznik do M.O.A.B ?

76561198063680646.png
Opublikowano

Mogłeś sprawdzić, czy mam Bezkompromisowego Pro, wtedy 2 asysty, do licznika KS dodaje 1 killa, ja tak na przykład używam ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...