Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Switchbot v3.0 by Padmak

Torrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdy włączam injector i wstrzykam dll'ke po czym wybieram proces metina 2 wyskakuje OpenProcess Failed !

Co mam z tym zrobic ? :(

torrex.png
Opublikowano

Jeżeli posiadasz xp to pobierz Service Pack 3, NET Framework 4.0, w dodatku możesz pobrać visual c++.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie pójdzie Ci żaden bot na XenoxMt2 bo to najlepiej strzeżony serwer oprogramowaniem Hack Schield

post-321734-0-16650900-1329337849.png

Pomogłem ? Daj Lajka

:)

Opublikowano

Tak dokladnie Up.

Juz chyba z 10 razy probowalem, i nic wyskakuja błedy zły obraz po czym Hack shield jakis bład.

A robie wszystko tak jak ma byc.

Nom ja juz sam nie wiem co mam z tym zrobic, ktos jakis pomysl ma ?

Opublikowano

2UP@ To jeśli działa na XenoXMT2 to co mam zrobić aby nie pojawiał się błąd powyżej wspomniany.

torrex.png
Opublikowano

Ja mam taki problem, że na Xenoxie mając najnowszego swichbota uruchamiając go zamyka mi okno z xenoxem. Czy da sie zrobić coś aby nie zamykało okna ???

ARKADOS1.png

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdy włączam injector i wstrzykam dll'ke po czym wybieram proces metina 2 wyskakuje OpenProcess Failed !

Co mam z tym zrobic ? :(

ja gram na XenoxMT2 już mówie jak to zrobic włanczamy XenoxMT2 logujemy sie na konto logujemy daną postać gdy włonczymy postać

włanczamy Injectro Swichbotv3 klikamy Choes D11 WYBIREAMY Swichbotv3 potem Choes Windows i wchodzimy na XenoxMT2 po chwili się nam minimalizuje I MOŻEMY cheatować a gdy to nie pomoże wyłącz AVG jak masz:P

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...