Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Witam problem i prośba

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest kurczę mam FrameWork 4.0 Microsoft inc coś tam 2010:D i Windows 7 64 bit i nie działają mi hacki znaczy wszystko jest sukcess inicjet itp ale w grze nie działa mi hack proszę o hacka 5 slot tylko jeżeli ktoś ma działającego by sprawdzić to poproszę dam i likee itt;)

Opublikowano

Pobierz sobie Microsoft Visual C++ lub jak to nie zadziala to wylacz gg,Gg jest jako podstawa hacka to znaczy ze gra wyszukuje go jako hack wylacz gg i Aresa jak masz Anty wirusa tez mozesz wylaczyc,

abstrakcjawiecacywzorci.jpg
Opublikowano

Ale chodzi Ci o to, że nie widzisz menu hacka? Np w tym hacku:

http://www.mpcforum.pl/topic/551119-undetectedmpc90212r-speker-nomenu-v13-allslot/

nie widzisz menu? Jeżeli tak to się nie dziw, bo jest hack bez graficznego menu. Jeżeli nie działa Ci np. Sirosix to:

• Wyłącz antyvirusa.
  • WR i injector uruchom jako administrator.
  • Zainstaluj Net. Framework 4.0
  • Zmień injector.
  • Pobierz innego hacka, bo możesz mieć starego ;D

Napisałem wszystko co przyszło mi teraz do głowy przez co może Ci nie działać hack ;)

@Down

;D Nie robię. Po prostu ludzie czasami nie wiedzą, że gdy pisze, że hack jest no menu to nie ma menu ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Zrobiłem to i nic czekajcie Mam FrameWork 4.0 Microsoft Visual c+++2010 Windows 7 64 bit uruchamiam administatorem to co źle robię ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...