Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crash Windows 7

johny23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj grałem z Kumplem w tym samym pokoju DeathRooma no i w jednym momencie zcrashowało mi Combat Arms i tak samo kumplowi. Posiadam Windows 7 64 a kolega 32 może to być wina tego systemu, że na Windowsie 7 crashuje gre??

Opublikowano

Eee tam raczej nie dużo osob ma win7 i nie narzeka.

Może ktoś ma hacka i zrobił "Crash rooma" i wszystkich powywalało możliwe ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

no właśnie, że nie było żadnego hacka bo inny kolega mial widnowsa xp i jemu nie zcrashowało CA wiec nie wiem a mi już dzisiaj 3 raz w tym dniu

Opublikowano

zakładam że macie oboje pirata, nie macie aktualizacji i Seven robi wam psikusy, też tak czasem miewałem ;)

kup sobie sevena, zrób aktualizacje i masz po problemie.

(niestety nie powiem Ci jak to zrobić bez wydawania pieniędzy, mpcforum nie popiera piractwa. )

Opublikowano

MAm 7 orginał i też mam crash'e.

Nie ma takiej opcji żebyś "nie miał crashów" każdy raz na jakiś czas ma crashe to normalne czy masz orginał czy nie będziesz miał crashe ja mam orginalną Vistę i też mam crashe i zapewnie ci z XP też mają crashe więc to do niczego nie prowadzi

Może pobrałeś jakieś wadliwe CA?:<

Pobierałeś z oficialnej strony?

Ja radze pobranie od nowa instalki może masz coś uszkodzone choć ja mam z 5 razy na dzień crash i to moim zdaniem norma

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

lenart chyba za to nie dostane bana/5%. macie pirata i to pewnie gownianego. ja ci na gg moge dac torrent z 64bit ultimate jest to najlepszy system jezli tylko updaty beda na nim robione. a tak jako ze ci crashuje to jak dla mnie to poprosztu pech bo crashowalo raz to tak sie dzeje.

a tak btw moze sie dolocze do pytania... bo sam nie jestem pewien lenart robie updaty ale no crashuje mi tam i troche wkurza staty np 40-10 a tu crash i czasami pisze out of memory a ramu mam 2,5gb a takto mam tylko metine ,minecrafta i tf2 i tam avast i gg ale jak wlanczam to wylanczam nie zbedne processory ale i tak crashuje...

a tak ogl to na 32bit jak mialem crashow nie bylo nawet 1... i nie bylo out of memory ( bo nie bylo crashu ogl) i tera sie zmienilem na 64bit i cos mi crashuje

@edit. to jest dla tego ze engine jest na 32bit widac w ctrl+alt+del i tez dla tego chrome mi sie krashuje bo jest na 32bit

///Ukaranie Cie było by niesprawiedliwe... rozmowy na PW mnie nie obejmują, jak dla mnie możesz mu na PW/gg wysłać cały internet.

Lenart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...