Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Build Nocturne

NoNejm90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kupiłem sobię Nocturne (09.02.12 Godz:17:47) i poszukuję dobrego builda, bo ja nigdy sam nie umiałem dobierać dobrych itemów

Build na Lane i Jungle jeśli można ;P

15.jpg

Opublikowano

Zaraz pojawi się Spam że mobafire to gówno itp., wiem ale ten build jest wyśmienity:

Jungle: (Dwa razy Quadra w Jednym meczu)

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/haunting-the-jungle-nightmare-style-109358

Lane (Czego nie polecam, ponieważ nocturne lepiej radzi sobie na jungli)

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/make-em-go-nocturne-is-op-riot-should-nerf-him-105574

W tym drugim masz na górze do wyboru 4 buildy wybierz ten ostatni

Opublikowano

Staty Jungle z buildem 7/4/16 więc nie słabe ani nie za dobre, bo miałem noob team jutro przetestuje go jeszcze raz ale głównie chodzi mi o build na lane bo nie ogarniam trochę tej jungli

15.jpg

Opublikowano

Az sprawdzilem ten build i Ci napisze tak:

1. Mozna powiedziec, ze to gowno, bo 0 itemow wzmacniajacych team, buty berserki? Moze na normal gejming do 30 lvlu.

2. Masterki syf, nocturn powinien byc tankowaty.

Jedynie runy tutaj pasuja.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

ja osobiscie na solo top robie

-doran

-buty

-2x doran

- potem zalezy od przeciwnego teamu ja najczesciej robie phantoma infi warmog atma i cze

-ewentualnie wepchaj gdzies latarnie jak masz kase

do jungli

-zaczynam od blue z pancerzem i 5 potow

-but

-latarnia

-jak maja duzo cc to mercury jak duzo ad tabi a jak chcesz szybkiego speeda atacku to berki

potem juz jak chcesz mozesz tak jak na linie infi phantom warmog atma

co do run ja mam przebicie, armor, obrona magiczna, zwiekszenie ataku

masterki mam 21;9;0 jesli chcesz to mozesz sie bardziej pod tanka zrobic ale musisz inne mastery dac ;) moze ci sie spodoba moze nie. Chciales buildu to powiedzialem najlepszy jaki znam :)

Opublikowano

Należy pamiętać że nocturne to offtank i nie iść nim full pod damage bo wystarczy cc i dedamy odrazu.

Wymienie itemki które możesz kupić na lane.

(podobne do gp)

Buty (berserker graves,ninja tabi, merkury's treads)

Latarnie wriggla lub wriggle lantern.(to podstawa na top/jungle)

Można kupić itemy pod offtanka takie jak (frozen mallet,warmog,atma,force of nature,randuin's omen)

A następnie dalej pod damage i attack speed i life steal takie jak(phantom dancer,wit's end,infinity edge,bloodthirster,last whisper,youmuu's ghostblade,the blackcleaver)

Te itemy możesz kupować w różnej kolejności i w dopasowaniu do przeciwnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...